Haberler

Rıdvan Dilmen: Bülent Yıldırım Düdüğünü Assın

Güncelleme:

Spor Toto Süper Ligin 26. haftası Dünya derbisine sahne oldu. Lider Galatasaray, Fenerbahçe'ye konuk olurken karşılaşma 0-0 sona erdi. Usta yorumcu Rıdvan Dilmen, NTV Spor'da yayınlanan %100 Futbol programında dev derbiti değerlendirdi

Rıdvan Dilmen'in açıklamaları şu şekilde:

"İki takımın da aslında ofansif oyuncuları var fakat Feghouli, Ekici, Belhanda fauller yaptı. Belli ki hatayla gol gelecek.

Mehmet Ekici'nin 2 sarı kartı var. Bir tane maçın başında Neustadter'in Feghouli'ye yaptığı hareket var.

16-17 tane faul oldu ama kart çıkmadı. Hakem kartlarını evde bıraktı herhalde.

Serdar Aziz'in kendi klasiği olarak yaptığı bir penaltı var.

Maçın son 25 dakikasında ayakta kalan, kenardan gelen oyuncular maçın kaderini değiştirir. Galatasaray'da Sinan, Yasin, Fenerbahçe'de Fernandao, Valbuena gibi silahlar var."

FERNANDO DİREKT KIRMIZI

"Gerçekten bir kör dövüşü izledik. Galatasaray, hasreti bitirebilirdi ama olmadı. Kaleciler Volkan ve Muslera'yı tebrik etmek lazım. Fernando'ya direkt kırmızı kart gösterilmesi lazım. Mehmet Ekici sarı kart bile görmeden çıktı maçtan. Verilmeyen iki penaltı da var."

"Fatih Terim hem zamana hem de kazanmaya oynadı. Önce 0-0'ı cepte tutmaya çalıştı, sonra da galibiyeti kovaladı. Oysa Fenerbahçe hep panik hâlindeydi. Fernandao ve Valbuena'nın oyuna girmesiyle şuursuz bir oyun ortaya çıktı."

DÜDÜĞÜNÜ ASSIN!

"Bu maç, gördüğüm en berbat derbilerden birisiydi. Ortada bir taktik savaşı da yoktu. Fenerbahçe, pozisyonlara Galatasaray'ın hataları nedeniyle girebildi. Gerçekten çok üzücü bir oyun. Fatih Terim'i en azından kaybetmediği için tebrik etmek lazım."

"Hakem Bülent Yıldırım ise berbat bir maç yönetti. Sen ben de bu maçı bu kadar yönetirdik zaten. Hoca hakikatten artık emekliye ayrılsın. Oyun zaten berbattı, hakem de işin tuzu biberi oldu."

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Bülent Yıldırım Rıdvan Dilmen Galatasaray Fenerbahçe Spor Haberler

Bakmadan Geçme

İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi? Survivor Aysu Keskin kimdir? Aysu Keskin kaç yaşında, nereli? Berat Kandili ne zaman 2024? Berat Gecesi hani güne denk geliyor? Berat Kandili'nde oruç tutulur mu, hangi ibadetler yapılır? Mesut Turan kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Çukurca Belediye Başkan adayı Mesut Turan kaç yaşında, nereli? Emekliye zam var mı? Emekliye zam yapılacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Şimşek üzerinden emeklilere mesaj verdi! ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSON ÖDEMESİ NE KADAR 2024? Ziraat Bankası, emekli promosyon ödemesi kaç TL oldu? 2024 YEREL SEÇİM OY KULLANMA SAATLERİ! 31 Mart oy kullanma saati ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır? Yarın okullar tatil mi? 29 Mart Cuma günü okullar tatil edildi mi, kaç gün tatil edildi? SEÇİM GÜNÜ YASAKLARI 2024: Seçim yasakları nelerdir, ne zaman başlıyor, bitiyor? OY KULLANMAMA CEZASI! Yerel seçimde oy kullanmama cezası var mı, ne kadar? Seçim tarihi değişir mi? Seçim ertelenirse ne zaman, hangi tarihte yapılır? İptal durumunda yeni seçim tarihini duyuruldu!
500

Yorumlar (28)

Faruk:

Durust yorum yap tarafli olma ridvan efendi ..

12
5
yanıtYanıtla
asas:

valbuena maicanoun ayağını kıracak oldu faul bile yok ne diyon sen rıdooo? dua et fener iyi kurtuldu tırrek

8
7
yanıtYanıtla
.:

Ula Fener sizi yari sahadan cikartmadi ne konusuyorsun

yanıt1
yanıt2
Izmirli:

Hadi lan ordan holigan seni fenerin holigan i ilk maçta cüneyt çakır 2 net penaltımızı vermedi nerdeydin o zaman

11
4
yanıtYanıtla
Ultra aslan ??:

Hadi ordan Aziz’in yalakası

8
4
yanıtYanıtla
SBA:

Bayiliyorum buna fener yenildigi yada berabere kaldigi zamanlardak yuz ifadesine haha

9
2
yanıtYanıtla
Yokya:

Hep klasik laflar sizin gibi yorumculara bu Futbol cok bile. Galatasariyi tebrik ediyorum.

7
4
yanıtYanıtla
sss:

hakem sonucu kendıne bırakmadı yani hakemden yana dert yanıyordunuz alın buyrun herşey sizi elinizde diye mesaj verdi 2 tarafa geçiştirmelik kartlarda ekici maçın başında atılmalıydı ki oyunun seyri epey değişirdi ozaman

5
3
yanıtYanıtla
Hüseyin kağıt:

Rıdvan Dilmen de taraf tutmayı bıraksın

3
5
yanıtYanıtla
Fhgfv:

Kolay sa sende yap hakemlik

5
3
yanıtYanıtla
Tüm 28 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title