Haberler

FOX TV'nin Yeni Dizisi 'Adı: Zehra' İlk Bölümünden Reytinglerde Hüsrana Uğradı

Güncelleme:

FOX TV'nin büyük umutlarla başlayan dizisi 'Adı: Zehra' reyting yarışında ilk 3'e bile giremedi. Yeni dizi ilk bölümünde hüsrana uğradı.

FOX TV ekranlarının yeni dizisi Adı: Zehra ilk bölümüyle izleyici karşısına çıktı. Dizi, reytinglerde 8. sıraya yerleşerek büyük bir hüsrana uğradı.

SURVİVOR BİRİNCİ OLDU

TV8 ekranlarının sevilen programı Survivor, reytinglerde birinci sıraya yerleşti. Reyting sıralamasında ikinci Show TV'nin sevilen dizisi Yeni Gelin olurken Survivor'ın özeti 3. oldu. Yeni dizi Adı: Zehra ise 8. sırada yer alabildi.

İşte reyting listesi:

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (33)

kızılbaş:

işte nur topu gibi bir dizimiz daha oldu, gülizar derken şimdide zehra oldu yarın birgünde kezban olur, ve kezbanıda seriye bağlarlar bu böyle sürer gider.

15
4
yanıtYanıtla
ramazan öz:

şidet kan göz yaşı dizileri ni izlemem insan piskopat oluyor yaşasın sevgi,

13
4
yanıtYanıtla
xxxx:

o zaman yeni gelini izle bol kahkaha dolu

yanıt0
yanıt0
burus:

Acun sizden daha müslüman yahu diye hizmet etmez senin gibiler yorum yapar sonra yahudi malzemeleri kullanırsınız asıl yahudilere hizmeti siz yaparsiniz

2
14
yanıtYanıtla
süleyman şahin:

bu kadar paragöz bi sektör yok para kazanma uğruna oyuncuları şebeğe çeviriyolar

9
5
yanıtYanıtla
pervin uysal:

Kadrosu çok güzel biraz sabretmek lazım ama damar şarkılar çalmaktan LÜTFEN vazgeçsinler, çok saçma oluyor

9
2
yanıtYanıtla
Murat KOÇ:

Bu sonuçlar yüzde yüz yanlış ve kasti. Kalk Gidelim dizisinin üstünde reyting yapan yoktur. Son yılların en güzel aile ve komedi dizi. Yapımcılarına, oyuncularına ve TRT''ye teşekkür ediyorum.

7
2
yanıtYanıtla
ramazan öz:

fox haber epsinden iyi dogru izliyoruz.

1
7
yanıtYanıtla
mumi:

süper dizi 2. bölümde izleyici kitlesi artacaktır kesin konu süper

7
0
yanıtYanıtla
Şebnem yorulmaz:

Zehra ilk bölümden çok sevdik biz çok güzel başarılı bi dizi reyting fazlasıyla hakkı

4
1
yanıtYanıtla
Tüm 33 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title