Resul Holoğlu Emniyet Genel Müdür Yardımcısı oldu

Emniyet Genel Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Daire Başkanı Oflu hemşerimiz Resul Holoğlu, Emniyet Genel Müdürlüğü Yardımcılığına atandı.

Resul Holoğlu Emniyet Genel Müdür Yardımcısı oldu

Emniyet Genel Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Daire Başkanı Oflu hemşerimiz Resul Holoğlu, Emniyet Genel Müdürlüğü Yardımcılığına atandı.

 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla yayımlanan emniyet atama kararlarına göre, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Müdacade Dairesi Başkanlığı görevini yürüten Resul Holoğlu Emniyet Genel Müdür Yardımcısı oldu

 

Resul Holoğlu Kimdir?

Aslen Oflu olan Holoğlu, 1967 yılında Kocaeli ilinde doğdu. İlköğretimi Kocaeli'nde tamamladıktan sonra 1985 yılında Polis Kolejinden, 1989 yılında ise Polis Akademisinden mezun oldu.

 

Sırasıyla Kayseri, İstanbul, Milano-İtalya (Güvenlik Ataşesi olarak), Şanlıurfa, İstanbul ve Edirne illerinde görev yaptı. Edirne'de İl Emniyet Müdür Yardımcısı olarak görev yaparken, 2012 yılında 1.Sınıf Emniyet Müdürlüğüne terfi ettikten sonra Teftiş Kurulu Başkanlığında görevlendirildi.

 

2014 yılında Hakkari İl Emniyet Müdürlüğü görevine atanan Holoğlu 2016 yılında Emniyet Genel Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Daire Başkanlığına atandı. Evli ve 3 çocuk babası olan Holoğlu, 21 Eylül 2019 tarihli Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile Emniyet Genel Müdürlüğü Yardımcılığına atandı.

 

Of Ajans

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24