Trabzon mezunları hasret giderdi

GÜNDEM 18.07.2017 - 06:39, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3814+ kez okundu.
 

Trabzon mezunları hasret giderdi

15 Temmuz 2017 günü Trabzon Öğretmen Okulu 1970-77 mezunları Gülyalı Mavi Dünyada bir araya geldiler..
Bu yılki Karadeniz yaz buluşmasına Samsun, Ordu, Giresun ve Trabzon’da yaşayan mezunlar katıldı. Trabzon Öğretmen Okulu mezunu, aynı zamanda gazetemiz köşe yazarlarından  emekli eğitim müfettişi Hakkı Yılmaz’ın da katıldığı buluşmaya; Bulancak’tan Emekli Öğretmenler Nafız Torun, M. Ali Oğuzhan, Hüseyin Yılmaz, Güven Özkaya, Piraziz’den; Aziz Yılmaz, Ümit Güney, Ordu’dan; Mustafa Akkaya, Hayrettin Şahin, Samsun’dan; Şükrü Turan, Cevdet Turan, Trabzon’dan; Avni Yılmaz, Ahmet Öğretmen, Abdulkadir Sağır, Rahman Eyüboğlu, Nedim Çelik, İrfan Bostan, Mehmet Öngöz, Eyüp Uzunali, Ayfer Mete Şahin, Engin Yılmaz, Gülay Pava, Ahmet Mazlum, Mehmet Sezer, Mahmut Uçarsoy, Murat Aydın Doma, Dursun Ali Turan ve Kamil Bora katıldı. Sabahtan akşama kadar süren ve hoşça vaktin geçirildiği, her yıl Türkiye’nin değişik illerinde düzenlenen mezunlar buluşmasına Piraziz Şeyhli Ortaokulu ve Giresun Atatürk Lisesinin uzun yıllar müdürlüğünü yapan, 1955 yılı Hasanoğlan Köy Enstitüsü mezunu İsmail Yılancı’ da katılarak Şeyhli Ortaokulu mezunu öğrencilerini yalnız bırakmadı.
15 Temmuz 2017 günü Trabzon Öğretmen Okulu 1970-77 mezunları Gülyalı Mavi Dünyada bir araya geldiler..

Bu yılki Karadeniz yaz buluşmasına Samsun, Ordu, Giresun ve Trabzon’da yaşayan mezunlar katıldı. Trabzon Öğretmen Okulu mezunu, aynı zamanda gazetemiz köşe yazarlarından  emekli eğitim müfettişi Hakkı Yılmaz’ın da katıldığı buluşmaya; Bulancak’tan Emekli Öğretmenler Nafız Torun, M. Ali Oğuzhan, Hüseyin Yılmaz, Güven Özkaya, Piraziz’den; Aziz Yılmaz, Ümit Güney, Ordu’dan; Mustafa Akkaya, Hayrettin Şahin, Samsun’dan; Şükrü Turan, Cevdet Turan, Trabzon’dan; Avni Yılmaz, Ahmet Öğretmen, Abdulkadir Sağır, Rahman Eyüboğlu, Nedim Çelik, İrfan Bostan, Mehmet Öngöz, Eyüp Uzunali, Ayfer Mete Şahin, Engin Yılmaz, Gülay Pava, Ahmet Mazlum, Mehmet Sezer, Mahmut Uçarsoy, Murat Aydın Doma, Dursun Ali Turan ve Kamil Bora katıldı.

Sabahtan akşama kadar süren ve hoşça vaktin geçirildiği, her yıl Türkiye’nin değişik illerinde düzenlenen mezunlar buluşmasına Piraziz Şeyhli Ortaokulu ve Giresun Atatürk Lisesinin uzun yıllar müdürlüğünü yapan, 1955 yılı Hasanoğlan Köy Enstitüsü mezunu İsmail Yılancı’ da katılarak Şeyhli Ortaokulu mezunu öğrencilerini yalnız bırakmadı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.