REMZİ AKAN’IN CİNAYET ZANLISI TUTUKLANDI

Hendek'te ölü bulunan Remzi Akan’ın cinayet zanlısı çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

REMZİ AKAN’IN CİNAYET ZANLISI TUTUKLANDI


Hendek D-100 Karayolu Hüseyinşeyh Mahallesi mevkiinde meydana gelen olayda yol kenarında 30 yerinden bıçaklanarak hayatını kaybeden Remzi Akan’ın cinayet zanlısı çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Hendek’te 4 Haziran günü akşam geç saatlerde meydana gelen olayda vatandaşların yol kenarında bir cesedin bulunduğu ihbarın üzerine Jandarma ekipleri olay yerine giderek Remzi Akan’ın hayatını kaybettiğini tespit etmesinin ardından soruşturma başlattı.

Hendek Jandarması olayı kısa sürede çözdü

Titiz bir şekilde çalışmaları ve araştırmaları yürüten Hendek Jandarması, Sakarya il Jandarma Komutanlığının destekleri ile soruşturma kapsamında iletişim bilgileri ve çeşitli delillerden yola çıktı. Jandarma ekipleri hayatını kaybeden Remzi Akan’ın eşi ile irtibata geçerek ifadesini aldı. İfadesi alınan eski eş adli kontrol şartı ile serbest bırakılması üzerine Hendek Jandarması araştırmaları derinleştirdi.

GSM bilgileri doğrultusunda araştırmalarını sürdüren Jandarma ekipleri Cinayet zanlısı Nihat K.’nin yakalanması için çalışma başlattı. Önceki gece Jandarma ekipleri Muğla’nın Fethiye ilçesinde ormanlık arazi içerisinde kamp hayatı yaşayan Nihat K.’yi yakalayarak gözaltına aldı.

Cinayet zanlısı Nihat K.’nin Fethiye’de ki işlemlerinin tamamlanmasının ardından Hendek Jandarmasına teslim edildi. Jandarma’da ki ifadesinin ardından Adli makamlara çıkarılan cinayet zanlısı Nihat K. çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak Ferizli cezaevine gönderildi.

Jandarma ekiplerinin kısa sürede cinayet olayını çözerek zanlıyı ele geçirmesi ile birlikte yol kenarında bıçaklanarak hayatını kaybeden Remzi Akan’a ait aracın lastiklerinin ekmek bıçağı ile kesilmesi nedeni ile evine yürüyerek gitmek zorun da kaldığı ve yolda yürüdüğü esnada 30 yerinden bıçaklanarak hayatını kaybettiği öğrenildi. 30 yerinden bıçaklandığı öğrenildi.


Güncelleme Tarihi: 20 Haziran 2017, 22:32
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184