banner333

banner309

Rektör Zeybek’in Vakıf temasları devam ediyor

Gümüşhane Üniversitesi Kalkınma Vakfı kuruluş çalışmaları için İstanbul’da bir dizi temaslarda bulunan Rektör Prof. Dr. Halil İbrahim Zeybek ve beraberindeki üniversite heyeti, Sultanbeyli Belediye Başkanı Gümüşhaneli hemşerimiz Hüseyin Keskin’i makamında ziyaret etti.

Gümüşhane Üniversitesi 24.02.2018, 19:42
Rektör Zeybek’in Vakıf temasları devam ediyor
banner400

Hem tanışmak hem de Üniversite bünyemizde kurulması planlanan Vakfın amaçlarını anlatmaya yönelik olarak gerçekleştirilen ziyaret samimi bir ortamda gerçekleşti. 

Rektör Prof. Dr. Halil İbrahim Zeybek, “Üniversiteler, bir şehrin sosyal, kültürel, ekonomik bakımdan değişip dönüştürülmesinde ciddi bir role sahiptir. Sadece bünyesinde çalışan akademik ve idari personelin değil, çatısı altında eğitim alan öğrencilerinin de sürekli gelişimleri konusunda önde gelen çalışmalara imza atmaktadırlar. Ancak şu bir gerçek ki, her zaman sahip olunan bütçe, her alanda yatırım yapmaya ve destek olmaya yeterli olamayabiliyor. İşte tam bu noktada Üniversitemizde eğitim alan dar gelirli öğrencilerimize burs vermek, yurtiçi ve yurtdışı sempozyum, kongre gibi bilimsel çalışmalarda öğretim elemanlarımızı daha çok desteklemek, araştırma projelerine katkı sunmak gayesiyle Üniversitemize ait Vakfımızın kuruluşu için bir yola çıktık. Çıktığımız yolda Sayın Başkanım sizleri de yanımızda görmek istiyor, destek ve katkılarınızı bekliyoruz” şekline konuştu.

Sultanbeyli Belediye Başkanı Keskin ise Rektör Zeybek’in ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, vakıflaşma sürecinde hemşerilerine gereken destek ve katkıyı sunmaya hazır olduklarını ifade etti. 

Ziyaret, hediye takdimiyle sona erdi.
 

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 19 Nisan 2024
İmsak 03:58
Güneş 05:31
Öğle 12:26
İkindi 16:11
Akşam 19:12
Yatsı 20:38