19 Nisan 2024 Cuma

REKTÖR DİLER'DEN ÖZEL HALK OTOBÜSLERİNE ZİYARET

REKTÖR DİLER'DEN ÖZEL HALK OTOBÜSLERİNE ZİYARET

Isparta

Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İbrahim Diler, Özel Halk Otobüsleri Kooperatifi Başkanı Faruk Daşdöner'i ziyaret etti.

Yeni kurulan Koordinasyon Merkezini gezen, öğrenciler için yapılan hizmetlerden dolayı memnuniyetini belirten Rektör Diler'e, Başkan Daşdöner, nazik ziyaretleri için toplu taşıma esnafımız adına teşekkür ederiz dedi.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Bu kadar komedi anca cem Yılmaz'da olur

16 Ocak 2020 Perşembe 13:32

Ya gerçekten çok komik. Şans eseri rektör olmuş. Rektör olduktan sonra kendi söylemi ben rektör olma ihtimalime yüzde 10 ihtimal veriyordum. Şans eseri rektör olan bir kişiden ne bekliyorsunuz ki. Hiç bir yöneticilik vasfı yok. Kekeme olması ayrı bir konu. Bilim dersen balıkçı işte. Yanına sonradan görme ad****ları almış. Rektörede rektörlük taslayan personeli kendi işlerine kullanan bir sosyolog baksana gerçekten komik.

Ahmet

16 Ocak 2020 Perşembe 13:02

Cenk hoca süper kültürlü, bilgili, Avrupai bir adam. Çok zekidir, 2-3 dil bilir. Üniversite vizyonu açısından iyi olmuş. Ama böyle şeyleri sevmez pek.

Kul

16 Ocak 2020 Perşembe 03:06

Şu karelerde ben sadece Hilmi Cenk Hocada bir vizyon ve gelecek planları görüyorum. Yoksa hem Diler Hocada hem de diğer hocada sadece cemaat kokusu geliyor. Bu da hiç mantıklı ve tutarlı değil. Allah Hilmi Cenk Hocanın yardımcısı olsun. Amin.

bedir

15 Ocak 2020 Çarşamba 21:20

Nezaket arkadaş.. yaşadıklarını bizde yaşadık.. öğrenci sorgular gibi öğretim görevlisi sorgulamak nedir? hangi akla, ahlaka, etiğe sığar. valla zaman cok cabuk geciyor. önemli olan koltuk gidince insanların ne hakkında ne konuştuğu

Yeşil alan

15 Ocak 2020 Çarşamba 14:58

Ön cama yapışık gelen öğrencileri görmek için rektör bey duraklara çıksa yeter. Tabi öğrenci varken! Öğrencilerimizin can güvenliğini tehlikeye atan bu anlayışa teşekkür etmeniz çok anlamlı. Birgün otobüs ile kampüse gelin ve sonra teşekkür etmeyi bir daha değerlendirin! Kampüste SDÜ lü öğrencilerin akşam yemeklerini 5 TL ye ISUBÜ lülerin 8 TL ye yediğini gelin görün. Öğrencilerin uygulamalı bir üniversitede uygulamadan yoksun nasıl eğitim aldığını gelin görün.

Nusret

15 Ocak 2020 Çarşamba 14:38

Diğer rektörün de farkı yokki

yorumcu

15 Ocak 2020 Çarşamba 14:24

"öğrencilerimizi harika bir şekilde rezil ediyorsunuz, ıspartayı güzel reklam ediyorsunuz teşekkür ederiz sayın başkan" demeye gitti galiba yada sayın rektör eski otobüsçülerden galiba :D

Nezaket

15 Ocak 2020 Çarşamba 11:17

Allahınız aşkına aranızdan birisi yok mu rektörü uyaracak ? Nasıl bir vizyondur bu.. Toplantılarda akademisyenlere tek tek soru cevap yapmak.. yaşadıklarım sonunda şok oldum..

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR