GİRESUN TİME
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM
REKTÖR COŞKUN 8 FAKÜLTENİN DE DEKANI

REKTÖR COŞKUN 8 FAKÜLTENİN DE DEKANI

Tarih 14 Ekim 2016, 20:57 Editör Dursun ONUR

TIME ÖZEL HABER- Giresun Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Cevdet Coşkun toplam 13 olan fakülteden 8'inde de dekan vekilliği yapıyor.


15 Temmuz'da yaşanan hain darbe girişiminin ardından 1577 fakülte dekanının istifasından sonra YÖK, çoğunlukla vekaleten görevlendirme yaptı, bazılarında asaleten atamalar da oldu. Bazı rektörler dekan vekilliğini üstlenirken Giresun Üniversitesi'nde de ortaya ilginç bir tablo çıktı.

Bu çerçevede Giresun Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Cevdet Coşkun da toplam 13 olan fakülteden 8'in de dekan vekilliğini yapıyor.

REKTÖR COŞKUN TIME'YE KONUŞTU: 8 FAKÜLTENİN DEKAN VEKİLİYİM

Konuya ilişkin gazetemize konuşan Giresun Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Cevdet Coşkun, dekanların asaleten atanması için YÖK’e isimleri önerdiklerini söyledi.

Halen 8 fakültede dekan vekilliği yaptığını doğrulayan Çoşkun net konuştu. YÖK'ün 15 Temmuz darbe girişiminden sonra atama yapmadığını kaydeden Coşkun, ‘Dekanların asaleten atanması için YÖK'e isimleri önerdik. YÖK’ün bir an önce fakültelere asaleten dekan ataması yapmasını bekliyoruz’ dedi.

Bu haber 2283 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Eğitim

O PROJEYE KADINLARDAN BÜYÜK İLGİ

O PROJEYE KADINLARDAN BÜYÜK İLGİ GİRESUN TIME EĞİTİM HABER- Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu’nun talimatı ile kadınlara yönelik olarak d...

BAŞKAN ÖĞRENCİLERİ YALNIZ BIRAKMADI

BAŞKAN ÖĞRENCİLERİ YALNIZ BIRAKMADI GİRESUN TIME GÜNCEL HABER- Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu, 2023-2024 Eğitim Öğretim yılının ilk gününd...
BAŞSAVCILIKTAN KUYUMCU SOYGUNU AÇIKLAMASI20 Nisan 2024

Sayaç



RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi