Hava Durumu

:

:

:

Rektör Aydın'dan Kaymakam Otcu’ya Hoş geldin ziyareti

17 Eylül 2019 Salı 15:21

SONMANŞET.COM- Tarsus Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Orhan Aydın, Tarsus'a yeni atanan Kaymakam Kadir Sertel Otcu'ya hoş geldin ziyaretinde bulundu.

Rektör Aydın'dan Kaymakam Otcu’ya Hoş geldin ziyareti

SELAHATTİN ÖZBOZKURT

SONMANŞET.COM- Tarsus Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Orhan Aydın, Tarsus’a yeni atanan Kaymakam Kadir Sertel Otcu’ya hoş geldin ziyaretinde bulundu.

Tarsus Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Orhan Aydın, Tarsus gibi geçmişi yaklaşık 10 bin yıl öncesine dayanan ve nüfusu çok sayıda ilden fazla olan bir kentte görev yapmanın gururu içinde olduklarını belirterek, Kaymakam Kadir Sertel Otcu’ya görevinde başarılar diledi.

Kaymakam Kadir Sertel Otcu ise, Tarsus Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Orhan Aydın’ın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, hem Tarsus’un, hemde Tarsus Üniversitesi’nin gelişmesi için hep birlikte el ele vereceklerini ifade etti.

 

 

 

 

Okuyucu Yorumları

(0 yorum)
600
Gönder
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan sonmanset.com sorumlu tutulamaz.