Haberler

Dünyanın En Uzun Tırnaklarına Sahip Hintli, 9 Metrelik Tırnaklarını Kestirdi

Güncelleme:

66 yıldır tırnaklarını kesmeyen 83 yaşındaki Chillal, yaklaşık 910 santimetrelik tırnaklarını keserek ABD'deki bir müzeye bağışladı.

UZMANLAR ÖZENLE KESİP MÜZEYE KALDIRDI

New York'taki "Believe it or not!" müzesinde düzenlenen törende, Chillal'in bir elindeki toplam uzunluğu 9 metreyi geçen tırnaklar, teker teker bir uzman tarafından özenle kesildi.

9 Metrelik Tırnaklarına Veda Etti

"ÇOK ZOR İŞ"

Tırnak uzatmanın çok zor bir iş olduğunu belirten Chillal, "Tırnaklarınızı uyurken kırmamak için çok dikkatli olmanız gerekiyor. Çok fazla hareket edemediğimden sık sık uyanıp, tırnaklarımın olduğu elimi öteki tarafa koymak zorunda kalıyordum." dedi.

Dünyanın en uzun tırnaklı adamı unvanıyla 2014'te Guinness Rekorlar Kitabı'na giren Chillal'in en uzun tırnağı, baş parmağında bulunuyordu.

9 Metrelik Tırnaklarına Veda Etti

ÖĞRETMENİ YÜZÜNDEN UZATMIŞ

Chillal, daha önce yaptığı açıklamada tırnaklarını uzatma nedeni olarak, "Küçükken okulda, bir arkadaşımla, hocanın tırnağını kırdığımız için dayak yemiştik. Hocamız, uzun bir tırnağa sahip olmanın anlamını asla anlayamayacağımızı söylemişti. O günden sonra tırnaklarımı uzatmaya karar verdim." ifadelerini kullanmıştı.

Kaynak: AA / Dünya

Amerika Birleşik Devletleri New York Komik - İlginç Dünya Haberler

Bakmadan Geçme

KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Ben Bu Cihana Sığmazam 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Ben Bu Cihana Sığmazam yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Mehmed: Fetihler Sultanı 8. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Mehmed: Fetihler Sultanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? 16 Nisan Salı 2024? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor kim kazandı? 16 Nisan Salı Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Alita: Savaş Meleği filmi oyuncuları kim? Alita: Savaş Meleği filmi konusu, oyuncuları ve Alita: Savaş Meleği özeti! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! KDV'ye zam mı geliyor? Kafelerde KDV'ye zam mı gelecek? Bahar CANLI izle! SHOW TV Bahar 8.bölüm CANLI izleme linki! Paris Hilton, Taylor Swift geleceği için VIP alandan mı çıkarıldı? Paris Hilton neden VIP alandan çıkarıldı? Her derde deva! Cevizi suya koyun ve için; Etkisine inanamayacaksınız... ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi!
500

Yorumlar (117)

TÜRKAN TÜRK:

Bizler Allahın ne bahtiyar kullarıymışız ki dünyaya müslüman olarak getirilmişiz. Yine ne şanslı kullarmışız ki Resülllahin ümmetindeniz. " NE MUTLU MÜSLÜMANIM DİYENE."

32
5
yanıtYanıtla
Yasemin Tutum:

Benim anlamadığım nokta şu ki bu adam onca yıl tuvalete nasıl girdi:)

30
0
yanıtYanıtla
hüseyin kaya:

tuvalete avradı götürüp getiriyormuş haberin yokmu tüühhh tüühhhhhhhhhh

yanıt3
yanıt3
Mehtap:

Uzun tirnaktan rahatsiz oluyom bakteri yuvasi hayvan gibi yasamis 66 yildir gerizekali

27
1
yanıtYanıtla
Zaza:

Şimdi bu sanat severler bu tırnağı görmeye giderler....pislik yuvası.

20
4
yanıtYanıtla
Kimki bu:

Ayyy cok migde bulandirici

21
1
yanıtYanıtla
Cesur:

İğrenç bir şey şeytanının evini inşa etmiş şimdiye kadar ALLAH akıl fikir versin bu gibi zavallı insanlara

19
2
yanıtYanıtla
tatar:

birtane önlüğüm vardı yıkandığı için giyememiştim öğretmenden pis dayak yedim inat yaptım birdaha önlük giymeim okuldan okumaktan soğudum alah belenı versin hüseyin hoca

19
1
yanıtYanıtla
TUBA:

iğrençlik. . başka birşey değil

18
2
yanıtYanıtla
hasta:

sende oje sürüyorsun tuba,o igreç degilmi.

yanıt4
yanıt4
Tüm 117 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title