Rehber öğretmenlerden değerlendirme toplantısı

Rehber öğretmenlerden değerlendirme toplantısı

Gebze Bölgesi’ndeki rehber öğretmenlerin ikinci dönem başı toplantısı, Yeni Umut Okulları ile Gebze Rehberlik ve Araştırma Merkezi ortaklığında gerçekleşti.

Yeni Umut Okulları ile Gebze Rehberlik ve Araştırma Merkezi   tarafından ortak yürütülen 2. Dönem Başı Rehber Öğretmenler Toplantısı, Gebze Kültür Merkezi’nde gerçekleşti. Toplantıda genel değerlendirmede bulunup güncel bilgiler paylaşıldı.  

DÖRT İLÇEDEN KATILIM 

Toplantıya İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Fazlı Zorlu, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Halil Atlı, Gebze Rehberlik ve Araştırma Merkezi Müdürü Mustafa İşlek ve Yeni Umut Okulları Müdürleri Gülcan Yaşar, Zehra Ceylan, Ersin Tekin; Yeni Umut Okulları rehber  öğretmenleri Deniz Altuntaş, Aysun Kara, Ezgi Kalem, drama öğretmeni Uğur Cengiz, bilgisayar öğretmeni Volkan Özcan; Yeni Umut Okulları öğrencilerinden Eda Çatlak, Bulut Karagöz ile Gebze, Darıca, Çayırova, Dilovası’nda  görevli tüm rehber öğretmenler katıldı. 

EĞİTİM SİSTEMİNDE REHBERLİĞİN ÖNEMİ 

Yeni Umut Okulları toplantıdan önce öğretmenlere motive etmek açısından kokteyl düzenledi. Katılımın oldukça yoğun  olduğu toplantı Ulu önder Mustafa Kemal Atatürk ve şehitlerimiz için saygı duruşu ve  İstiklal Marşımızın okunması ile başladı. Yeni Umut okulları müzik öğretmeni Emre Yılmaz ve arkadaşı Devran Nesimi Bakan tarafından kısa bir müzik dinletisi sunuldu. Yeni Umut Okulları Ortaokul Müdürü Zehra Ceylan’ın öğretmenin çağa ayak uydurması, kendini her daim yenilemesi ve ayrıca eğitim sistemimiz içerisinde  rehberliğin önemini vurguladığı konuşmasının ardından akışı Gebze Rehberlik ve Araştırma Merkezi’nin koordinesinde sürdü. (Haber Merkezi)
dinlediler.jpegmuzik.jpegzehra-hoca.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.