Reha hocanın Boluspor'da miadı doldu

Reha hocanın Boluspor'da miadı doldu
25 Şubat 2021

Spor Toto 1. ligin 23. haftasında Boluspor sahasında düşme potasında rakibi olan Balıkesirspor ile golsüz berabere kaldı. Balıkesir'in kazandığı penaltıyı ve bir çok gol pozisyonunu önleyen kaleci Selmani maçın yıldızı oldu. Camia ise Teknik Direktör Reha Erginer'in derhal takımdan gönderilerek Boluspor'a yeni bir heyecan getirecek yeni bir hocayla yola devam edlmesi gerektiğine inanıyor.

Hafta sonu oynadığı Tuzlaspor maçı galibiyetinin morali ile sahaya çıkan kırmızı beyazlılar son haftaların formda ekibi Balıkesirspor maçına Gentian, Fethi, Gökhan, Hamza, Oğuzhan, Muhammed, Edwin, Aykut, Haris, Burak Bekaroğlu, Mustafa onbiri ile çıktı.

İlk yarıda konuk ekip daha üstün bir oyun sergilerken bu devrede Selmani kurtardığı bir penaltı bir de net pozisyonda golü önlerken Balıkesirspor'a öne geçme şansını vermedi. 

İkinci yarıda iki takımda rakip kalede etkili olmak istesede sonuç değişmedi ve mücadele golsüz sona erdi. Bu sonuçla Boluspor puanını 23 yaparken, Balıkesirspor 24 yaptı.

Boluspor hafta sonu Menemen deplasmanına çıkarken, Balıkesirspor Ankaraspor ile karşılaşacak.

Yorum yazın

Yorum yazarak, yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan gazetemiz ve sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.