Refüj ve Kavşaklarda Kış Hazırlıkları Başladı

Yazlık döneminin sona ermesi ile birlikte kış mevsiminde daha renkli bir Safranbolu için hazırlık çalışmaları yapılıyor.

GÜNCEL 21.10.2019 15:24:41 0
Refüj ve Kavşaklarda Kış Hazırlıkları Başladı

 

Temizlik İşleri Müdürlüğüne bağlı Park ve Bahçeler Amirliği tarafından yürütülen çalışma için Müdürlükten yapılan açıklamada “Refüj ve Kavşaklarda kış mevsimine yönelik çiçek dikimi hazırlıkları başladı.” Denildi.

Rutin belediye hizmetlerinin yanı sıra çevre temizliği ve peyzaja da önem verdiklerini ifade eden Safranbolu belediye Başkanı Elif Köse konu ile ilgili yaptığı açıklamada; “Safranbolu her daim göz önünde olan, en çok merak edilen ve önemli sayıda ziyaretçi alan bir kent. Bu nedenle gelen misafirlerimizin göz zevkine de hitap etmemiz gerekmekte” dedi.

Temizlik İşleri Müdürlüğüne bağlı Park ve Bahçeler Amirliğinin kış aylarında dikimi gerçekleştirilen çiçekler için eskilerinin sökülüp toprağın havalandırılmasının ardından çalışmalara başlayacağını kaydeden Başkan Köse; “ Ekiplerimiz hızlı bir şekilde çalışmalarına devam ediyor. Safranbolu´muz kış aylarında da yalnızca tarihi ile değil, çehresi ile ilgi çekmeye devam edecek.  Tüm mesai arkadaşlarıma özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ediyor, kolaylıklar diliyorum” diye konuştu.


Cuma 22.1 ° / 5.6 °
Cumartesi 24.6 ° / 2.1 °
Pazar 21.1 ° / 0.2 °