'Refika İle Öze Dönüş' ün görüntü yönetmeni İnan Öz

'Refika İle Öze Dönüş' ün görüntü yönetmeni İnan Öz
banner13
banner3

Televizyonların sevilen şeflerinden olan Refika Birgül, FOX TV'de başlayacak olan programı "Refika ile Öze Dönüş" ile yemek severlerle buluşmaya hazırlanıyor. Pazar günleri yayınlanacak programın görüntü yönetmenliğini ise İnebolulu hemşehrimiz fotoğrafçı İnan Öz yapıyor.

Türk mutfağına getirdiği taze bakışla ekranların sevilen ismi haline gelen Refika Birgül, bu programda mahallesi Kuzguncuk’ta, kendi mutfağında bizi ağırlıyor. Her programda özümüze dönerek; köfte, dolma, mantı gibi yemek zannettiğimiz pek çok lezzetin aslında bize has birer Türk mutfağı tekniği olduğunu anlatıyor. Bu teknikleri anlayıp yaşatarak Türk mutfağını dünya mutfakları arasında hak ettiği yere ulaştırmayı amaçlıyor.

Eğlenceli ve kalabalık ekibi, candan komşuları, yardımsever esnafı ve ünlü konuklarıyla “Refika ile Öze Dönüş” her Pazar FOX TV’de 11.15’de başlıyor.

İNEBOLU’DA DA ÇEKİM YAPACAK

“Refika ile Öze Dönüş” programının görüntü yönetmeni görevini yürüten hemşehrimiz İnan Öz, uzun soluklu bir projede görev almaktan duyduğu mutluluğu dile getirdi.

Refika Birgül’ü Ağustos ayı içerisinde İnebolu’da ağırlayacaklarını da belirten İnan Öz, “Yaz ayları içerisinde İnebolu’da da bir çekim yapmayı planlıyoruz. Refika Birgül ile görüşerek ilçemizden, kültürümüz ve tarihimizden kendisine bahsettim. Muhtemelen Ağustos ayı içerisinde İnebolu’ya gelerek İnebolu Pazarı’nda köylü kadınlarımızın organik ürünlerinden alışveriş yaparak bir program hazırlayacağız. İlçemiz için de büyük katkı sağlayacağına inandığım çalışma önümüzdeki günlerde netleşecek” diye konuştu.

Refika ile Öze Dönüş 6 Ocak Pazar Fox Tv ekranında saat 11.15'te sizlerle olacak.

Güncelleme Tarihi: 05 Ocak 2019, 13:43
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER