Vakfıkebir İlçe Müftülüğünde münhâl bulunan şeflik kadrosuna Beşikdüzü İlçe Müftülüğünde Veri Hazırlama ve Kontrol İşletmeni olarak görev yapan Refik Altuntaş atandı.



Beşikdüzü İlçe Müftülüğünde Veri Hazırlama ve Kontrol İşletmeni olarak görev yapan Refik Altuntaş, Vakfıkebir İlçe Müftülüğünde münhâl bulunan personel şefi kadrosuna atandı.
1966 Trabzon Tonya İlçesi doğumlu olan Refik Altuntaş, ilk ve orta öğrenimini de Tonya'da yaptı. 1986 yılında vatani görevini tamamladıktan sonra, 15.03.1989 yılında Beşikdüzü İlçesi Nefsişarlı Mahallesinde imam hatip olarak göreve başlayan Altuntaş, 15.06.1993 tarihinde Beşikdüzü İlçe Müftülüğüne Daktilograf olarak, 1997 yılında ise aynı müftülükte Veri Hazırlama ve Kontrol İşletmeni kadrosuna naklen atandı. 2018 yılında Diyanet İşleri Başkanlığının açmış olduğu görevde yükselme sınavını kazanan Refik Altuntaş, 25.07.2019 tarihinde Vakfıkebir İlçe Müftülüğüne şef olarak naklen atandı.
2005 yılında Açık Öğretim Fakültesi (AÖF) Halkla İlişkiler Bölümünü, 2015 yılında ise İşletme Fakültesi (Kamu Yönetimi) Bölümünü bitiren ve halen Açık Öğretim Fakültesi (AÖF) İlahiyat Önlisans Bölümü 2. sınıfta okumakta olan Refik Altuntaş, evli olup 2 kız ve 2 erkek 4 çocuk babasıdır. Vakfıkebir İlçe Müftülüğünün yeni şefi Refik Altuntaş'a hayırlı olsun temennisiyle yeni görevinde başarılar diliyoruz.