1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. GÖLBAŞI

  4. Recep Karaaslanoğlu milletvekili aday adayı oldu
Recep Karaaslanoğlu milletvekili aday adayı oldu

Recep Karaaslanoğlu milletvekili aday adayı oldu

Ak Parti’nin kuruluşundan bugüne kadar özellikle ilçe ve il gençlik kollarının çeşitli kademelerinde görev yapan Recep Karaaslanoğlu, 24 Haziran’da yapılacak olan cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği seçiminde milletvekili adayı olmak için başvurdu.

A+A-

Ak Parti’nin kuruluşundan bugüne kadar özellikle ilçe ve il gençlik kollarının çeşitli kademelerinde görev yapan Recep Karaaslanoğlu, 24 Haziran’da yapılacak olan cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği seçiminde milletvekili adayı olmak için Ak Parti İl Başkanlığı’na başvuruda bulundu.

Dosyasını Ak Parti Ankara İl Başkanı Hakan Han Özcan’a teslim eden Karaaslanoğlu’nun 32 yaşında milletvekilliği için aday adayı olması şimdiye kadar başvuruda bulunan adaylar arasındaki genç isimlerden biri olarak göze çarpıyor. Karaosmanluoğlu'na başvurusu sırasında Ak Parti Gölbaşı Belediye Meclis üyesi Aydoğan Can da eşlik etti. 

Önceki yıllarda Ak Parti Ankara il gençlik kollarında ve genel merkez gençlik kollarında görev yapan, 2007 yılında Ak Parti Gölbaşı Gençlik Kolları Başkanvekilliği görevini üstlenen Karaaslanoğlu, aynı zamanda sivil toplum kuruluşlarında da etkin görevlerde bulunuyor. Recep Karaaslanoğlu, uluslararası ticaret mezunu.

Bu haber toplam 3650 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.