Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Fiskos 'Recep İvedik 5'i dört günde 1 milyon 890 bin 412 kişi izledi
        1

        ‘Recep İvedik 5’, serinin dördüncü filmi ‘Recep İvedik 4’te olan açılış rekorunu kırdı. Filmi ilk üç günde 1 milyon 646 bin 848 kişi izledi.

        2

        İVEDİK SERİSİNİN DÖRDÜNCÜ REKORU

        Perşembe günü vizyona giren ‘Recep İvedik 5’, serinin dördüncü filmine ait olan ilk üç gün rekorunu geliştirdi.

        3

        Film, hafta sonunda 1 milyon 646 bin 848 kişiyi sinema salonlarına çekerek 1 milyon 641 bin 474 izleyici sayısıyla ‘Recep İvedik 4’te bulunan rekorun yeni sahibi oldu.

        4

        Serinin ikinci, üçüncü ve dördüncü filmlerinden sonra beşinci filmle dördüncü kez rekor sevinci yaşayan Şahan Gökbakar, duygularını HT MAGAZİN’le paylaştı.

        5

        ‘YILLAR SONRA BİLE KONUŞULACAK’

        “Bu kimseye nasip olmayacak bir sevginin sonucu. Bir kere daha bana kendimi özel ve gururlu hissettirdiler. Rekorumuzu yine kendimiz kırdık.

        6

        Şimdi Türk sinemasında yeni bir tarih yazıldı. Bunu seyircimiz yaptı. Bizlerin adını yine rekorlarla zirveye yazdı.

        7

        Yıllar sonra bile konuşulacak başarılar yaşatıyorlar bize. Allah hepsinden razı olsun. Hep beraberce gülmeyi diliyorum.”

        8

        1400 salonda vizyona girerek bu alanda da rekor kıran ‘Recep İvedik 5’, perşembe günüyle birlikte 1 milyon 890 bin 412 kişi tarafından izlendi.

        HT MAGAZİN / Mehmet ÇALIŞKAN

        9

        Şahan Gökbakar rekorun ardından Instagram hesabından paylaştığı fotoğrafla izleyicilere böyle teşekkür etti: "Recep İvedik 5 açılış rekoru Bize yine tarih yazdırdınız! Türk sinemasına hayırlı olsun! Bizi yine açık ara zirveye layık gören seyircilerimize çok teşekkürler!!! Çok güldük bu hafta sonu. Beraberce yan yana bütün ülke kahkaha attık. Allah hepinizden razı olsun...Hepinizi çok seviyorum... NOT: şimdi bazıları iyi de 4 günde bu, 3 gün sayılır diyen olursa, rahat olsun perşembe hariç de REKOR kırıldı. 1.646.848 cuma cumartesi pazar