Recep Demirkaynak hem güldürdü hem düşündürdü

Ensar Vakfı Trabzon Şubesi tarafından düzenlenen organizasyonla ünlü stand-up sanatçısı Recep Demirkaynak Of Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileriyle buluştu.

Recep Demirkaynak hem güldürdü hem düşündürdü

Ensar Vakfı tarafından Türkiye genelinde düzenlenen etkinliklerle İmam Hatip Lisesi öğrencilerine yönelik değerler eğitimi kapsamında çeşitli konferanslar veriliyor.

 

Vakfın Trabzon Şubesi tarafından düzenlenen organizasyonda ünlü stand-up sanatçısı Recep Demirkaynak Of Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileriyle buluştu.

 

Okulun konferans salonunda düzenlenen "Kim Olduğunuzu Biliyor Musunuz?” temalı programa öğrenciler yoğun katılım gösterdi.

 

Recep Demirkaynak da sahnedeki performansıyla dinleyenleri hem güldürdü hem de düşündürdü. Bir buçuk saat süren programda Recep Demirkaynak öğrencilere hitaben; “Of’a dördüncü gelişimiz onun için sizlerden biri olduk artık. Of insanı çok doğaldır. Neye kızacağını neye sevineceğini kolay tahmin edemezsiniz. Trabzon insanı hayatı hızlı ve pratik yaşıyor.22 yıldır sahnelerdeyim, çok tercih ediliyorum. Bunun sebebi işimi iyi yapıp ucuz çalıştığım için olsa gerekir. Yaptığımız iş bir muhabbet işidir. Dünyada çok ülke gezdim. Dünyanın en güzel ülkesinde yaşıyoruz. Bunu samimi olarak söylüyorum. Bizde insana kıymet veriliyor. Misafir baş tacı ediliyor. Dünyanın başka bir yerinde bunu göremezsiniz. Biz millet olarak orijinal milletiz. Dünyanın tek insan milleti, karşısındakinin mutluluğu ile mutlu olan milletiz. Yıllarca Avrupa’nın medeniyeti bize övüldü. Hâlbuki Avrupa merhametten yoksun gayri medenidir. Bugün dünya size imreniyor. Çünkü siz milli, manevi değerlere sahip, küçüğünü seven, büyüğünü sayan, dünyaya medeniyet getirecek insanlarsınız. Siz siz olun kendiniz olun, kimseye benzemeyin. Ülkeniz, milletiniz ve insanlık için çok çalışın. Çünkü dünya sizi bekliyor.” dedi.

 

Programa konuk olan İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu da yaptığı selamlama konuşmasında; “Öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz için şu sınav döneminde çok güzel bir rahatlama oldu. Öğrencilerimiz hem düşündü hem eğlendi. Bizlerin de değerli sanatçımızın vurguladıkları ve beklentileri aynı noktalar olmuştur. Bir kez daha diyoruz ki mazlum milletlerin umudu olan milletimizin ve mazlumların geleceği için çok çalışmalısınız. Sizler bizim ümitlerimizsiniz. Sizlere güveniyoruz. Sanatçımız Recep Beye güzel paylaşımları nedeniyle teşekkür ediyor, başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.

 

Müdür Kabahasanoğlu konuşmasının ardından Okul Müdürü Sedat Gül, Müdür Yardımcısı Adnan Karaismail, Ensar Vakfı Öğrenci Temsilcisi Of Anadolu İHL mezunu Marmara İlahiyat Fakültesi öğrencisi Mücahit Albayrak ile birlikte günün anısına Recep Demirkaynak'a plaket takdim etti. 

Of Ajans

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24