Büyük Torbalı

RE/MAX ailesi, Van Kahvaltı Sarayı’nda buluştu

RE/MAX Hit  iş ortakları ziyaretleri kapsamında Pazartesi kahvaltısını Van Kahvaltı Sarayı’nda gerçekleştirdi. İş ortaklarıyla birlik mesajı verdi.

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
RE/MAX ailesi, Van Kahvaltı Sarayı’nda buluştu
166 Görüntüleme
14 Ağustos 2018 - 10:43
REKLAM ALANI

(300x250px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.

TORBALI’DA başarılı hizmetleriyle adından söz ettiren RE/MAX, haftalık toplantısını yeni açılan Van Kahvaltı Sarayı’nda gerçekleştirdi. RE/MAX, iş ortaklarıyla ‘birlik’ mesajı verildi. Toplamda 13 katılımcının olduğu toplantıda RE/MAX Hit Ofis Broker’ı Celal Polat kahvaltı için Van Kahvaltı Sarayı işletmesine teşekkür etti. Emlak sektörünün kurumsallaşmış en büyük firmalarından biri olan RE/MAX Hit Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri’nin başarısı göz dolduruyor. Yeni hizmet anlayışı ve geniş kadrosuyla birlikte 2015 yılında kapılarını hizmete açan deneyimli firma, aradan geçen süre içerisinde ilçede söz sahibi oldu.

ÖDÜLLER DAĞITILDI

Yapılan haftalık toplantıda RE/MAX, Temmuz ayı ödülleri sahiplerini buldu. Müşteri memnuniyeti, en yüksek ciro ve en yüksek işlem olmak üzere toplanda üç farklı kategoride ödül dağıtılan toplantıda geçtiğimiz ayın en başarılı danışmanları ödüllendirildi. Müşteri memnuniyeti ödülünü Mustafa Yiğit alırken Şükrü Kaya Oğuz ciro ve işlem birincisi ödüllerini aldı. Ödülleri RE/MAX Hit Broker’ı Celal Polat, Yaşar Çelebi ve MuşBitlisliler Derneği Başkanı Nedim Yarıcı takdim etti. RE/MAX Hit Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Torbalı’da verdiği kaliteli hizmet ile sektörde aranan işletmelerin başında geliyor. Gerçekleştirdiği gayrimenkul satışlarıyla hem alıcı hem de satıcısını memnun eden bir politika ile çalışan RE/MAX,  son zamanlarda ev ve dükkân kiralama konusunda yaptığı işlerde büyük bir artış gösterdi. Dünya çapında en çok gayrimenkul satışına aracılık eden şirketlerden olan RE/MAX’ın halen dünyanın birçok ülkesinde binlerce ofisi ve on binlerce de gayrimenkul danışmanı bulunuyor.  İsa KARAARSLAN

 

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
PİYASALARDA SON DURUM
  • DOLAR
    -
    -
    -
  • EURO
    -
    -
    -
  • ALTIN
    -
    -
    -
  • BIST 100
    -
    -
    -
KÖŞE YAZARLARI
Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-

Tüm Hakları Saklıdır. Torbalı Web