MENÜ

Rdvan Dilmen'den Sergen Yalçın yorumu: Hayallerini süslüyordu!

Usta yorumcu Rıdvan Dilmen, Beşiktaş'ta teknik direktör Abdullah Avcı ile yolların ayrılmasının ardından Sergen Yalçın dönemini NTV'de yayınlanan %100 Futbol programında değerlendirdi. Radikal bir değişikliğe gidildiğinin altını çizen Rıdvan Dilmen, ''Beşiktaşlıların Sergen Yalçın ile ilgili kararlarını önümüzdeki yıl ile endekslemesi gerekiyor.'' yorumunu yaptı.

Beşiktaş'ta teknik direktör Abdullah Avcı ile yolların ayrılması ardından göreve getirilecek isim Sergen Yalçın oldu. Usta yorumcu Rıdvan Dilmen, Siyah - Beyazlı ekipte Sergen Yalçın dönemininin nasıl olabileceğini NTV'de değerlendirdi.

Haberin Devamı

Teknik direktör değişikliğinin çok ciddi bir karar olduğunun altını çizen Rıdvan Dilmen, ''Çok ciddi bir teknik direktör değişikliği, radikal bir değişiklik yapıldı. Muhtemelen Sergen Hoca. Çünkü hayallerini süslüyordu. Hepimiz için bu böyle. Ben de Fenerbahçe'de oynarken bir gün Fenerbahçe'de çalışır mıydım? diyordum. Sergen Yalçın, Anadolu turu yaptıktan sonra Beşiktaş ile 1.5 yıllık bir kontrat yaptı. Sergen Yalçın'ın her zaman Beşiktaş kapısı zaten açıktı.'' şeklinde konuştu.

Sergen Yalçın'ın zor şartlar altında çalışacağını vurgulayan Rıdvan Dilmen, ''Sergen hocanın 15 tane zor sınavı var. Neden? Bu tür takımlarda antrenörlük yapmak kolay değildir. Bu havayla birkaç maç götürebilirsiniz sonra yine düşüşler başlar. Ama Sergen Yalçın'ın ilk hedefi Avrupa kupalarına katılmayı sağlamak. Beşiktaşlıların Sergen Yalçın ile ilgili kararlarını önümüzdeki yıl ile endekslemesi gerekiyor. '' yorumunu yaptı.

YORUM YAZ