RASİMPAŞA GENÇLİK TAM KADRO MHP’DEYDİ

Hendek Rasimpaşaspor takımı tam kadro MHP İlçe Teşkilatına geldi.

RASİMPAŞA GENÇLİK TAM KADRO MHP’DEYDİ


MHP İlçe Teşkilatına gelen 100’e yakın gençleri, MHP İlçe Başkanı Turgut Babaoğlu, Yönetimi ve Meclis Üyeleri karşıladı.

Programa MHP İlçe Başkanı Turgut Babaoğlu, İlçe Yönetimi, Hendek ülkü Ocakları Başkanı Süleyman Kalk, Meclis Üyeleri ve 100’e yakın genç katıldı.

Şehitler ve Kudüs için okunan Kuran-ı Kerim ve edilen duanın ardından MHP İlçe Başkanı Turgut Babaoğlu, gençleri görmenin mutluluğunu yaşadıklarını ifade ederek Kudüs ile ilgili değerlendirmede bulundu.

Duanın ardından Rasimpaşaspor Başkanı Hüsnü Birinci MHP İlçe Başkanı Turgut Babaoğlu ve MHP Meclis Üyesi Hüdaverdi Bahadır’a takıma verdikleri büyük destekten dolayı teşekkür etti.

Rasimpaşaspor Başkanı Hüsnü Birinci Teknik heyeti ile birlikte Plaket takdim ederek Babaoğlu’na isminin yazılı olduğu 54 numaralı forma, Bahadır’a ise 61 numaralı forma hediye ettiler.

MHP İlçe Başkanı Turgut Babaoğlu gençlerin sporla ilgilenmesinin mutluluk verici olduğunu belirterek sporun ve sporcunun her zaman yanında olacağını dile getirerek teşekkürlerini iletti.

MHP Meclis Üyesi Hüdaverdi Bahadır Rasimpaşaspor’un her zaman yanında olduklarını söyleyerek desteklerinin her zaman süreceğini ifade etti.

Toplantı sonrası ikramları ve çayları keyifle yudumlayan gençler sohbet ederek zaman geçirdiler.

Program toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.





Güncelleme Tarihi: 08 Aralık 2017, 16:15
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184