"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

‘Ramazan Milât Olsun’ duâsıyla

29 Mayıs 2017, Pazartesi
Gazetemiz çalışanı Nur Ener Kılınç 90 gündür özgürlüğünden mahrum.

Ramazanın gelmesiyle farklı bir manevî havanın yaşandığı cezaevi koğuşundaki atmosferi eşi aracılığıyla bizlere aktaran Nur, “Evlâdı içeride olan anne ve babaların ellerinden öpüyor ve Ramazanlarının tebrik ediyorum. Ramazan öncesinde hep oruç tutuyorduk, sahurları da  iftarları da hep annelerin hıçkırıklarıyla ağlamalarıyla geçiriyoruz. Günlük en az 10 tane hatim yapıyoruz. Gazetede çıkan ‘Ramazan milât olsun’ haberini televizyonda gördük bütün arkadaşlarım sizlere teşekkür ve duâ ediyor” ifadelerini kullanmış. Gazetemiz 26 Mayıs 2017 tarihinde ‘Ramazan milat olsun’ olsun başlığıyla çıkmıştı. Yine aynı duâyla mağduriyetlerin son bulması için Ramazanın milat olmasını temenni ediyoruz. 

***

Okumak için tıklayınız:

Ramazan milat olsun

 

Etiketler: nur ener
Okunma Sayısı: 2997
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • Fatih

    29.5.2017 07:24:10

    İçerdeki o masum anneleri ve bacılarımızı düşündükçe içim cız ediyor, çok zoruma gidiyor bu kardeşlere reva görülenler. Allah tez zamanda ferec ve mahrec nasib etsin hepsine...

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı