Öne Çıkanlar Çekmeköy Birey Kurs yaz kampı çekmeköy firma rehberi çekmeköyde microblading 3. Kadın Eli Kadın Emeği Festivali Sancaktepede açıldı elektrik

Bu haber kez okundu.

Rahmi Mihriban Bedestenci İlkokulu İspanya yolcusu

Çekmeköy Rahmi Mihriban Bedestenci İlkokulunun 2017 yılı Teklif Çağrısı döneminde sunduğu KA2017-1-TR01-KA101-038736 numaralı ‘Haydi Geleceğin Okulunu Birlikte Kuralım! (Let’s Build The School Of Future Together!)’adlı projesi ,Erasmus Programı Okul Eğitimi Personelinin Öğrenme Hareketliliği kapsamında; Avrupa Birliği Eğitim ve Gençlik Programları Merkezi Başkanlığı’na bağlı Ulusal Ajans tarafından kabul edilmiştir. Başvuru yapan 3500 projenin arasından seçilerek hibe almaya hak kazanan proje kapsamında; Müdür yardımcısı Ayşe Emeksiz’in koordinatörlüğünde oluşturulan’ Okul Gelişim Ekibi’ İspanya’nın Barselona şehrinde, bir haftalık süre ile kurs ve izleme faaliyetlerine katılacaklardır.

Okul Gelişim Ekibi, bu proje ile eğitimde teknolojinin kullanımını ve tabletlerin öğrenim sürecine entegrasyonunu öğrenerek ; eğitim –öğretimin kalitesini arttırmak, pratik örnekleri geliştirmek, teknoloji tabanlı ders planlarının nasıl hazırlandığını öğrenmek ve bu yolla okulu dijital dönüşüme hazırlamayı hedeflemektedir. Ayrıca bu proje ile dezavantajlı çocukların öğrenme süreçlerinin kolaylaştırılması planlanmaktadır. Proje kapsamında yapılan çalışmalar atölye  alışmaları, sunu,makale,anket, broşürler,websiteleri ile paylaşılarak, çalışmaların yaygınlaştırılması sağlanacaktır. Proje süresince web 2.0 araçları ve kodlama tabanlı etwinning projeleri ulusal ve uluslararası çapta uygulanacak ve proje sonunda ‘Tablet Dersi’ yıllık planı hazırlanacaktır.

Tüm bu çalışmalar ile Rahmi Mihriban Bedestenci uluslararası bir vizyon kazanarak, yenilikçi ve öncü çalışmaları ile bölgesinde adından söz ettirmeye devam edecektir.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.