Öne Çıkanlar miting Fiat Ary Otomotiv kayıtları çeksiad tanıtım fimi çekmeköy chp adayı

Bu haber kez okundu.

Rahmi Mihriban Bedestenci İlkokulu "ETWINNING OKULU" Oldu!

2018-2019 başvuru döneminde Avrupa Birliği Etwinning  Merkezi Destek Servisi(Brüksel) tarafından seçilerek   eTwinning Okul etiketi kazanan Avrupa’daki 1.211 okuldan biri olmayı başarmıştır.Tüm Türkiye’den bu ödülü 179 okul, İstanbul’da ise 17 okul almıştır.

Etwinning Okulu olarak seçilen okullar dijital uygulamalar,e-güvenlik uygulamaları, yenilikçi ve yaratıcı yaklaşımlar alanında bölgesinde  öncü kabul edilmektedir. eTwinning okulu olarak seçilen okullara onurluk, bayrak, sertifika, web sitesi için dijital rozet, bültende yer alma gibi ödüllerin verilmesi planlanmaktadır. Bu girişimde eTwinning okulu olarak seçilen okullar, 2018-2019 eğitim-öğretim yılında uluslararası toplantılara davet edilmesi planlanmaktadır. Tüm bu gelişmeler ışığında bölgesindeki birçok okula öncülük yapan Rahmi Mihriban Bedestenci İlkokulu, yepyeni projeleri ve çalışmaları ile uluslararası platformda adından söz ettirmeye devam edecektir.

Anahtar Kelimeler:
çekmeköyOkul
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
A.Eren 6 yıl önce

Okulumuz başarılarıyla adından hep söz ettirecektir.