Başkan Recep Tayyip Erdoğan: Türkiye artık bu tür saldırılarla dizayn eilen bir ülke değil

Başkan Recep Tayyip Erdoğan, Hatay'ın İskenderun ilçesinde başarıyla yürütülen terör operasyonunun ardından sosyal medya hesabı Twitter üzerinden açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "Türkiye artık bu tür saldırılarla dizayn edilebilen, yönlendirilen, meşgul edilen bir ülke değildir. Allah'ın izni, güvenlik güçlerimizin gayretiyle hem sınırlarımız içerisinde hem de sınırlarımızın ötesinde terörle ve destekçileriyle mücadelemizi sürdüreceğiz." dedi.

Giriş Tarihi 27 Ekim 2020, 00:03 Güncelleme 27 Ekim 2020, 00:36
Başkan Recep Tayyip Erdoğan: Türkiye artık bu tür saldırılarla dizayn eilen bir ülke değil

İÇİNDEKİLER

Terör örgütü PKK ve destekçilerinin Hatay'da yapmayı planladığı kalleş saldırı planı boşa çıktı.

Bu önemli gelişme sonrası Twitter'dan düşüncelerini paylaşan Başkan Erdoğan, "Hatay'da gerçekleştirdikleri başarılı terörle mücadele operasyonu nedeniyle kahraman güvenlik güçlerimizi tebrik ediyorum. Tüm Hataylı kardeşlerime geçmiş olsun temennilerimi iletiyorum. Rabbim ülkemizi her türlü saldırıdan, felaketten, hain emellerden korusun." ifadelerine yer verdi.



"TÜRKİYE ARTIK BU TÜR SALDIRILARLA DİZAYN EDİLEBİLEN ÜLKE DEĞİLDİR"
Başkan Erdoğan, "Türkiye artık bu tür saldırılarla dizayn edilebilen, yönlendirilen, meşgul edilen bir ülke değildir. Allah'ın izni, güvenlik güçlerimizin gayretiyle hem sınırlarımız içerisinde hem de sınırlarımızın ötesinde terörle ve destekçileriyle mücadelemizi sürdüreceğiz." mesajını verdi.