1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. “Rabbim İnşallah Dördüncü Acıyı Vermez”
“Rabbim İnşallah Dördüncü Acıyı Vermez”

“Rabbim İnşallah Dördüncü Acıyı Vermez”

Kars’ta 4 ay içinde peş peşe 3 çocuğunu kaybeden Hacı Güler, Hacettepe Hastanesinde tedavi gören son çocuğu Irmak’ı hayatta tutmak için çabalıyor. Güler, “Irmak’ın yaşaması için mücadele veriyorum. İnşallah yaşar” dedi.

A+A-

Kars'ın Arpaçay ilçesine bağlı Tomarlı köyünde 4 ay içerisinde peş peşe üç çocuğunu kaybeden Hacı Güler, Hacettepe Hastanesi'nde tedavi gören Irmak’ı hayatta tutmaya çalıştığını söyledi. 21 Şubat tarihinden itibaren acı durumlar yaşadıklarını anlatan baba Güler, “Genetik testlerin tamamı çıktıktan sonra Irmak’ın durumu belli olacak. Şuana kadar doktorlar Irmak’ın test sonuçlarının normal çıktığını belirttiler. Genetik testinde Irmak’ın da kan sonuçları bulunuyor. Almanya ve İrlanda’ya gittiğini belirttiler tahlillerin” dedi.

Çocuklarından 21 Şubat tarihinde Aybüke’yi, 7 Nisan tarihinde Enes'i ve 20 Mayıs tarihinde 5 aylık Gözde'yi kaybettiğini söyleyen Güler, yapılan otopsi sonuçlarından tatmin olmadığını belirterek, “Akciğer enfeksiyonu olduğunu söylediler ancak akciğer enfeksiyonunun biranda ani ölüme sebebiyet vereceğine inanmıyorum. Ankara ve İstanbul’da araştırılsa ve bize net bir cevap verseler daha iyi olur. Şuanda benim hastanedeki durumum zorluklarla mücadele vererek yeri geldi aç susuz kaldım. Önemli değil bu, kızımın canı sağolsun. Ben ulaştığım her yere ulaşmaya çalıştım ama sonuç alamadım. Eğer o kanlardan bir olumsuzluk çıkarsa Irmak’ın tedavisine devam edilecek. İnşallah genetik bir hastalık olmaz. Çünkü bir umudum Irmak’tır. Irmak’ın yaşaması için mücadele veriyorum. İnşallah yaşar. Şuanda yatağının üzerinde bir kamera var ve takip ediliyor. Ani ölüme sebep olacak nedenler araştırılıyor. Rabbim inşallah dördüncü acıyı vermez. Bunu kaldıracak gücüm yok. Rabbim inşallah bu çocuğumuzu bize bağışlar” diye konuştu.

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.