AK Parti Zonguldak Milletvekili Faruk Çaturoğlu’nun, Kdz.Ereğli ilçe Başkanı Fatih Çakır ile birlikte PTT Genel Müdür Yardımcısı Gürbüz Akbulut’u ziyaret ettiklerini ve PTT Şubelerinin personel sayılarını ve ihtiyaçlarını görüştükleri bildirildi.

 

Milletvekili Çaturoğlu yaptığı basın açıklamasına şu ifadeler yer verdi;

“Ankara’da bulunan AK Parti Kdz.Ereğli İlçe Başkanımız Fatih Çakır ile birlikte PTT Genel Müdür Yardımcısı Gürbüz Akbulut’u ziyaret ettik. Ziyaretimizde İlimizdeki PTT şubelerinin daha verimli ve etkin çalışabilmeleri için personel sayıları ve personel ihtiyaçları üzerinde verimli bir çalışma yaptık. Ayrıca, Kdz.Ereğli PTT Şubesinin 2. Sınıfa alınmasını ve personel sayısının artırılması talebinde bulunduk.

 

Diğer taraftan, Kdz.Ereğli PTT Şubesi hizmet binası yıkılmış ve yerine yeni hizmet binası yapılması kararlaştırılmıştı. Görüşmemizde yeni hizmet binasının ihalesinin 2-3 ay içerinde yapılacağının müjdesini aldık. İlçemize hayırlı olsun.

 

Yine İlçe Başkanımız Fatih Çakır İle birlikte Adalet Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı hemşerimiz Yüksel Kocaman’a da nezaket ziyaretinde bulunduk.”