Lütfen bekleyin..



Psikolojik sorunları olan genç girdiği çatışmada hayatını kaybetti

21 Eylül 2018, 09:15 - Okunma: 1357

Batman'ın Sason ilçesinde ikamet etmekte olan ve psikolojik sorunları olduğu belirtilen 26 yaşındaki M.B., güvenlik korucusu olan babasının silahını izinsiz aldı ve daha sonra karşılaştığı jandarmaya, güvenlik korucuları ve amcasına ateş açtı.

 

Batman'da psikolojik sorunları olduğu belirtilen bir genç, güvenlik korucusu olan babasının silahıyla jandarmaya, güvenlik korucuları ve amcasına ateş açması sırasında verilen karşılıkta vurularak hayatını kaybetti.

Batman'ın Sason ilçesinde ikamet etmekte olan ve psikolojik sorunları olduğu belirtilen 26 yaşındaki M.B., güvenlik korucusu olan babasının silahını izinsiz aldı ve daha sonra karşılaştığı jandarmaya, güvenlik korucuları ve amcasına ateş açtı. Güvenlik korucuların karşılık vermesi sonucu karnından vurulan M.B., yapılan müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Edinilen bilgiye göre, dün sabah saatlerinde Batman'ın Sason ilçesine bağlı Sarıyayla köyünün Elegöz mezrasında ikamet eden M.B., güvenlik korucusu olan babasının zimmetinde olan kalaşinkof silahı aldıktan sonra köylerinden ilçe merkezine giden bir minibüsü durdurup sürücü ve yolcuları indirerek aracı gasp etti. Bunun üzerine jandarma ve güvenlik korucuları M.B.'nin izini sürdü ve şahsı gasp etiği minibüsle Çakırpınar köyü Han mezrası civarında tespit etti. M.B., aralarında amcasının da bulunduğu jandarma ve güvenlik korucularını fark ederek ateş etmeye başladı. Güvenlik korucuları tarafından karşılık verilmesi sonucu karnından tek kurşunla vurulan M.B., yapılan müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Batman Valiliğinden açıklama

Yaşanan olayla ilgili Batman Valiliği tarafından yapılan açıklamada, "20 Eylül 2018 Perşembe günü saat 09.20 sıralarında Batman ili Sason ilçesi Sarıyayla köyünde ikamet eden M.B. isimli şahıs aynı evde ikamet eden güvenlik korucusu olan babası A.B.'ye zimmetli kalaşinkof silahı izinsiz alıp, Sarıyayla Köyünden Sason ilçesi istikametine giden 34 ... plakalı minibüsü durdurarak, araç sürücüsü ve yolcuları indirmek süetiyle aracı gasp etmiştir. Bahse konu aracın Derince Jandarma Karakol Komutanlığına bağlı Çakırpınar köyü mevkiinde terk edilmiş olarak ele geçirilmesi üzerine, Sason İlçe Jandarma Komutanlığı ile Derince Jandarma Karakol Komutanlığına bağlı devriyeler ve Güvenlik Korucuları vasıtasıyla şahsın yakalanması için arama başlatılmış, saat 14.40 sıralarında Çakırpınar Köyü Han mezrası civarında görülmüştür. Saat 16.00 sıralarında şüpheli M.B.'nin elinde bulunan silahla görevli Jandarma personeli, güvenlik korucuları ve amcasına ateş açması üzerine güvenlik korucuları tarafından karşılık verilmiş ve şüpheli olay yerinde karın bölgesinden vurularak etkisiz hale getirilmiş olup yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılmayarak hayatını kaybetti." denildi.

Olayla ilgili adli soruşturma başlatıldığı belirtildi. (İLKHA)

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Batman'ın Sason ilçesindeki çaya düşen hafif ticari araçtaki anne ve oğ..
Batman Havalimanı Müdürlüğü tarafından açıklanan 2024 yılı mart ayı istatis..
Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, Kayapınar Belde Belediye Başkanı olarak..
HÜDA PAR Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, Batman’ın 3 ilçesi ve beldeler..
Deniz ve çay balıklarında av yasağının başlamasını değerlendiren balık satı..
Batman'da bir şahıs üzerinde yapılan aramada, tarihi eser olduğu değerl..

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=