Büyük Torbalı

Psikolojik destek

Torbalı’nın en büyük eksiklerinden bir daha gideriliyor. Torbalı Devlet Hastanesi kendi bünyesinde Toplum Ruh Sağlığı Merkezi açmaya hazırlanıyor. Psikiyatrist, psikolog ve bir hemşirenin görev yapacağı merkez, tam donanımlı olacak.

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
Psikolojik destek
441 Görüntüleme
17 Ocak 2018 - 10:34
REKLAM ALANI

(300x250px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.

YILLARDIR Torbalı’da en çok eleştirilere maruz kalan kurumların başında gelen Torbalı Devlet Hastanesi’nde 2017 yılına ait açıklanan faaliyet raporu, dudak uçuklatmıştı. Acil Servis’te müdahale edilen hasta sayısından poliklinikte muayene olan hasta sayısına, görev yapan doktor sayısından rahatsızlığından ötürü ameliyata alınan hasta sayısına kadar birçok alanda rakamları alt üst eden Torbalı Devlet Hastanesi’nde ilçenin kanayan yarası intihar vakalarını en az seviyeye indirmek ve psikolojik tedavi görmek isteyen hastaların hizmetine sunulmak üzere Rehabilitasyon Merkezi kuruluyor. Önümüzdeki günlerde açılışı yapılacak olan merkezde psikolojik tedavi seanslarının yanı sıra hastaların zamanını en iyi şekilde geçirebilecekleri birçok yaşam alanları bulunuyor. Oyun konsolundan bilgisayar oyunlarına, sinemadan kütüphaneye kadar birçok özelliği bünyesinde barındıracak olan Torbalı Devlet Hastanesi Rehabilitasyon Merkezi, ilçede büyük bir eksiği giderecek.

TAM DONANIMLI
Hastanedeki doktorlar, Antalya’da yapılan eğitimlere katılarak Toplum Ruh Sağlığı Merkezi için sertifikalarını aldı. Hastane personeli hazırlıkların birçoğunu tamamladı. Psikiyatrist, psikolog ve bir hemşirenin olacağı merkezde halk eğitimden de destek alınacak. Hastanenin zemin katında bir kliniği, Toplum Ruh Sağlığı Merkezi için ayıran yetkililer, hasta sayısına göre 4 veya 5 odalı bir klinikte hizmet verecek. Hastalara çeşitli sanatsal faaliyetler, aşçılık eğitimi, el becerilerini geliştirme, müzik aletleri, spor gibi birçok uygulama yapılacak. Uygulamalara başlamak için satranç takımları, spor aletleri, pilates topları, vb. birçok materyalin temini sağlanıyor.

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
PİYASALARDA SON DURUM
  • DOLAR
    -
    -
    -
  • EURO
    -
    -
    -
  • ALTIN
    -
    -
    -
  • BIST 100
    -
    -
    -
KÖŞE YAZARLARI
Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-

Tüm Hakları Saklıdır. Torbalı Web