Millete alçakça küfür eden ve "AK Partilileri sallandıracağım" diyen Mehmet Avcı'yı kim koruyor?

Başkan Recep Tayyip Erdoğan'ı destekleyenlerin annelerine, eşlerine ve çocuklarına tecavüz edilmesini söyleyen ve ‘AK Partilileri sallandıracağım’ diyen provokatör Mehmet Avcı’yı kim koruyor? Kocaeli'de, halkı kin ve düşmanlığa tahrik edici ifadeler kullandığı gerekçesiyle gözaltına alınan Mehmet Avcı daha sonra serbest bırakılmıştı. Elini kolunu sallayarak dışarı çıkan Avcı, milleti yine tehdit etti ve gelen tepkiler üzerine gözaltına alındı ardından da tutuklandı. Mehmet Avcı’nın yeniden serbest bırakılacağı iddia ediliyor. Son zamanlarda artan provokasyonlarla milletin sinir uçlarına dokunan ve yalan bilgilerle halkı maksatlı şekilde yanıltmaya yönelik tehlikeli oyunlar planlayan odakların, toplumu tahrik ederek yeni bir karanlık senaryoyu hayata geçirmeye çalıştığı görülüyor.

Giriş Tarihi 20 Kasım 2019, 20:45 Güncelleme 20 Kasım 2019, 20:45
Millete alçakça küfür eden ve AK Partilileri sallandıracağım diyen Mehmet Avcı’yı kim koruyor?

İÇİNDEKİLER


Kocaeli'de toplumun bir kesiminin eş ve kızlarına çirkin hakaretlerde bulunan Mehmet Avcı tutuklandı. Dün adli kontrolle serbest kalmasının ardından yeniden yayınladığı videolar nedeniyle gözaltına alınarak bugün sabah adliyeye sevk edilen Mehmet Avcı, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

ERDOĞAN'I DESTEKLEYENLERİN KADIN VE ÇOCUKLARINA ALÇAK İFADELER
Sosyal medyada paylaşılan hakaretlerle dolu skandal video için soruşturma başlatıldı! "Ne kadar Atatürkçü erkek varsa, Atatürkçü olmayanların karısını, kızını, anasını, bacısını..." şeklinde ağza alınmayacak küfür ve hakaretlerin yer aldığı skandal videoya sosyal medya kullanıcıları da tepki gösterdi.

GÖZALTINA ALINDI SONRA SERBEST BIRAKILDI
Halkı kin ve düşmanlığa tahrik edici sözler sarf ettiği gerekçesiyle Mehmet Avcı isimli provokatör adli kontrolle serbest bırakılmıştı.

GELEN TEPKİLER ÜZERİNE YENİDEN GÖZALTINA ALINDI VE TUTUKLANDI
Kocaeli Cumhuriyet Başsavcılığı, Avcı'nın serbest bırakıldıktan sonra benzer yeni videolar yayınlaması ve eylemine devam etmesi nedeniyle yeniden gözaltına alındığını duyurmuştu.

Sosyal medyaya yüklediği skandal videoda sarf ettiği çirkin ifadeler Kocaeli Cumhuriyet Savcılığı'nı ve Kocaeli Emniyeti'ni harekete geçirdi. Emniyet yetkilileri sosyal medyada büyük tepkiye neden olan bu videoyu yayınlayan Vatanseverler Derneği Hareketi Başkanı Mehmet Avcı, Siber Suçlarla Mücadele ekiplerince Başikele'de gözaltına alındı. Avcı adli kontrolle serbest bırakıldıktan sonra yine videolar yayınladı.

Adli kontrolle serbest kalmasının ardından yeniden yayınladığı videolar nedeniyle gözaltına alınarak bugün sabah adliyeye sevk edilen Mehmet Avcı, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

YERELDE İNSANLARI ÖRGÜTLÜYOR!

Mehmet Avcı isimli şahsın bir örgüt lideri gibi bu planları hayata geçirmek üzere çalışmalar yaptığı, yanına aldığı insanlara "Bana ihanet etmeyeceğine yemin et" şeklinde telkinlerde bulunduğu skandal görüntüleri ortaya çıkmıştı.