Projeye darbe

Alanya-Gazipaşa arasını 15 dakikaya düşürecek olan 50 Metreli Çevre Yolu Projesi darbe girişimi olmasa idi 18 Temmuz tarihinde Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel'in Alanya'ya gelişi ile start alacaktı.

Projeye darbe

Alanya-Gazipaşa arasını 15 dakikaya düşürecek olan 50 Metreli Çevre Yolu Projesi darbe girişimi olmasa idi 18 Temmuz tarihinde Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel'in Alanya'ya gelişi ile start alacaktı.

11 Ağustos 2016 Perşembe 00:41
Projeye darbe
Alanya-Gazipaşa arasını 15 dakikaya düşürecek olan 50 Metreli Çevre Yolu Projesi darbe girişimi olmasa idi 18 Temmuz tarihinde Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel'in Alanya'ya gelişi ile start alacaktı. Bu konuda açıklama yapan Karayolları Bölge Müdürü Çobanoğlu ve Alanya Koordinatörü Güney, "Çalışmalar ay sonu itibari ile başlayacak ve 2018 sonuna tamamlanacak" dedi.

DARBE GİRİŞİMİ STARTI ERTELETTİ
Antalya Büyükşehir Belediyesi Alanya Koordinatörü Hüseyin Güney, bölge ulaşımı için hayati öneme sahip yeni 50 Metreli Çevre Yolu Projesi'nin darbe girişimi sonrası aksadığına dikkat çekerek, "Sayın Belediye Başkanımız Menderes Türel 18 Temmuz tarihinde ilçemize gelerek çalışmaların startını verecekti. Darbe girişimi buna engel oldu. Projenin birinci etabı bu ay sonu start alacak ve 2008 tarihinde bitirilecek. Projenin imar çalışmaları da Alanya Belediyesi ile birlikte yürütüldü. Projenin 1. etabı ortalama 300 milyon TL'ye maal olacak şeklinde konuştu.

17 KM UZUNLUĞUNDA OLACAK
Alanya Ticaret Lisesi Kavşağı’ndan Gazipaşa Kavşağı’na kadar kesintisiz ulaşım sağlayacak olan 50 metreli Çevre Yolu’nun güzergahın belirlendiğini söyleyen 13. Karayolları Bölge Müdürü Arif Çobanoğlu, "17 Kilometre uzunluğunda 50 metre genişliğinde yapılacak olan 50 Metreli Çevre Yolu'nda çok sayıda viyadük ve tünelin yanı sıra üç büyük kavşak yer alacak. Proje tamamlandığında Alanya merkez ile Gazipaşa arası ulaşım 15 dakikaya inecek." dedi.

EN ÖNEMLİ PROJE
Ak Parti İlçe Başkanı Mustafa Berberoğlu "Proje içerisinde Telekom ve Ticaret Lisesi kavşakları olmak üzere iki üst geçit mevcut. Yaklaşık 700 günlük süre zarfında tamamlanması planlanan proje, seçimlerinden önce hizmete açılacak. Allah izin verirse ikinci proje olan Alanya- Antalya Otoban projesinin de bu yıl içerisinde ihalesini yapacağız. Böylece Alanya'nın en büyük ve önemli sorunlarından olan ulaşım sorununa neşter vuracağız" dedi.
Son Güncelleme: 11.08.2016 00:42
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81