Rize Sivil Toplum Gönüllüleri Platformu tarafından Çayeli Gençlik Derneği adına başvurusu yapılan, İçişleri Bakanlığı Sivil Toplumla İlişkiler Genel Müdürlüğü desteğiyle yürütülen "Rize Sivil Toplum Geliştirme Merkezi" projesi kapsamında düzenlenecek olan Proje Döngüsü Yönetimi Eğitimi 28 - 29 Eylül tarihlerinde yapılacak

Rize Sivil Toplum Gönüllüleri Platformundan Yapılan Açıklama da “Platform Rize’de faaliyet yürüten yerel STK’larımızın kapasitelerini arttırmak, kurumsal yapılarını güçlendirmek, kamu ile aralarındaki iş birliğini arttırmak alanında çalışmalar yürütüyoruz. Bu kapsamda İçişleri Bakanlığı sivil toplumla İlişkiler Genel Müdürlüğü tarafından desteklenen Rize Sivil Toplum Geliştirme Merkezi Projesi kapsamında yerel STK temsilcileri, yöneticileri ve sivil toplum gönüllülerine yönelik proje eğitimi düzenlenmektedir.

İlkini 7-8 Eylül de Gerçekleştirdiğimiz eğitimlerin ikincisi 28-29 Eylül tarihlerinden yapmayı planlıyoruz. Toplamda 4 eğitim olarak planladığımız projemiz kapsamında vereceğimiz eğimlerden ilimizden, yapılan proje çağrılarına daha çok proje başvurusu yapışılmasının hedefliyoruz. İl merkezimiz ve ilçelerimizde faaliyet yürüten tüm yerel dernek başkanları, yöneticileri ve sivil toplum gönüllülerimizi bu eğitimlere davet ediyoruz. Eğitime katılmak isteyenlerin aşağıdaki linkten açılacak formu doldurmalarını rica ediyoruz.”

Son Başvuru Tarihi 25 Eylül

https://forms.gle/8jxUUYSYLjsPgyfw5