Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu'ndan 'otelinde içki satılıyor' iddiasına yanıt! "Alçakça, onursuzca, rezilce bir sahte haber..."

Geçtiğimiz aylarda koronavirüsle mücadele eden Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu, ahlaksız bir iftiraya maruz kaldı. Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu ve ailesine ait Sultanahmet'te bulunan otelle ilgili 'içki satılıyor' iddiasına, Türkiye'nin sevdiği ünlü ilahiyatçıdan yanıt geldi. Nihat Hatipoğlu, "Alçakça, onursuzca, rezilce bir sahte haber yapıldı. Başka otellerden alınan görüntüler buraya ait gibi sunuldu.Bilinen bazı haber siteleri de utanmadan bu yalana ortak oldular. Yazıklar olsun. Hiç mi utanmadınız?” dedi.

Giriş Tarihi 25 Ekim 2020, 15:53 Güncelleme 25 Ekim 2020, 16:12
Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu’ndan ’otelinde içki satılıyor’ iddiasına yanıt! Alçakça, onursuzca, rezilce bir sahte haber...

İÇİNDEKİLER

Gaziantep İslam, Bilim ve Teknoloji Üniversitesi Kurucu Rektörü ve YÖK Üyesi Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu; ailesine ait butik otelde içki satıldığı iddialarını yalanladı. Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu, sosyal paylaşım sitesi Twitter'daki şahsi hesabından yaptığı açıklama şöyle:

"Sultanahmet'te ailemize ait butik bir otel var. Bu otel açıldığı günden bu yana, buraya içki, bira gibi alkollü içecekler girmedi. Satılmadı. Servis edilmedi. Dışardan getirilmesine müsade edilmedi. Alkolsüz konseptiyle bilinen bir işletmedir. Evlenme cüzdansız müşteri alınmadı."

"BUTİK OTELDE İÇKİ VERİLDİĞİNE İLİŞKİN ALÇAKÇA, ONURSUZCA, REZİLCE SAHTE HABER YAPILDI"

"Buna rağmen dün bütün gün burada içki verildiği gibi alçakça, onursuzca, rezilce bir sahte haber yapıldı. Başka otellerden alınan görüntüler buraya ait gibi sunuldu.Bilinen bazı haber siteleri de utanmadan bu yalana ortak oldular. Yazıklar olsun. Hiç mi utanmadınız?"

"Aklınızca bira ile ilgili yazımdan intikam aldınız. Siz, (orada bira içen çocuklar da bizim evladlarımız, onları dışlamayalım) dediğim gençlerin ayaklarına toz olamazsınız. O gençlerin hiç biri bu yalan haberi üretenler gibi onursuz değil. Varsa vicdanınıza havale ediyorum."

"Varsa Rebiü'l evvel ayındayız. Hz. Peygamberin doğduğu ve vefat ettiği aydır bu ay. Çarşamba günü de, Mevlid Kandilidir. Şimdiden kutluyorum. Hz. Peygamberin ışığı kainat ömrünce ebediyen parlayacak. Doğumunla onurlandırdın ey Nebi."