MENÜ

Porto'da gözden düştü, Fenerbahçe'ye "Evet" dedi

Yönetimin kaleci transferindeki yeni hedefi Fabiano'nun, Porto ile bağları Bayern Münih maçında koptu. Lopetegui'nin herkesin ortasında azarladığı Brezilyalı file bekçisinin ayrılmayı kafasına koyduğu, Fenerbahçe'ye “evet” dediği öğrenildi.

Porto'da gözden düştü, Fenerbahçe'ye "Evet" dedi

Kaleci transferinde rotayı Portekiz’e çeviren Fenerbahçe, hedefine Porto’nun 27 yaşındaki file bekçisi Fabiano’yu koydu.

Teknik Direktör Vitor Pereira, 2012-13 sezonunda mavi-beyazlılarda birlikte çalıştığı Brezilyalı eldiveni isterken, deneyimli file bekçisinin de eski hocasıyla tekrar buluşmak için can attığı öğrenildi.

Kulübüyle 2019’a kadar kontratı bulunmasına karşın Porto oyuncusunu gözden çıkardı. Şampiyonlar Ligi çeyrek finalinde Bayern Münih’e 6-1 kaybedilen maçın ardından iplerin koptuğu, teknik direktör Lopetegui’nin maçın faturasını kestiği Fabiano’yu soyunma odasında tüm arkadaşlarının önünde azarladığı, o tarihten sonra kadro dışı bıraktığı ve bir daha forma vermediği oyuncusunun gönderilmesini istediği kaydedildi.

Forma artık zor

Lopetegui yönetimindeki takımda artık Porto forması giymesinin zor olduğunu anlayan deneyimli file bekçisinin de ayrılmayı kafasına koyduğu ve zor zamanında iyi ilişkileri olan eski hocasından gelen teklifi büyük sevinçle karşıladığı aktarıldı.

Porto ile kontratında ‘30 milyon euroya serbest kalır’ maddesi bulunan Fabiano’nun kiralık olarak sarı-lacivertli formayı giymeye yakın olduğu bildirildi.

(Milliyet)

Haberin Devamı
YORUM YAZ