Haberler

Pompalı tüfekle kağıt toplayıcılara kurşun yağdıran saldırgan kameralara böyle yakalandı

Güncelleme:

Başakşehir'de daha önceden aralarında husumet bulunan 2 kağıt toplayıcıya pompalı tüfekle 5 el ateş eden kişi, dehşet saçtı. Olayda şans eseri yaralanan olmazken, silahlı saldırgan çıkartıldığı mahkeme tarafından serbest bırakıldı. Yaşananlar, cep telefonu kamerasına yansıdı.

23 Şubat Salı günü saat 15.30 sıralarında Başakşehir Bahçekent 2. Kısım'da edinilen bilgiye göre, bir kişi otomobili ile daha önceden aralarında husumet bulunan kağıt toplayıcılarının yanına geldi. Kağıt toplayıcılarını görür görmez aracından inen kişi, yanında getirdiği pompalı tüfek ile ateş etmeye başladı.

PEŞLERİNE DÜŞTÜ

Ateş açılması üzerine kağıt toplayıcılar kaçmaya başlarken, silahlı saldırgan araba ile peşlerine düştü. Silah sesini duyan vatandaşlar durumu polis ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen polisler, saldırganı yakalayarak gözaltına alırken, olayda kullanılan tüfeğin kurusıkı olduğu öğrenildi. Yaşanan dehşet anlarında şans eseri yaralanan olmadı.

YAŞANANLAR VATANDAŞ KAMERASINA YANSIDI

Yaşanan korku dolu anlar vatandaşlar tarafından cep telefonu kamerası ile görüntülendi. Görüntülerde, saldırganın tüfekle yürüdüğü anlar, yaşanan kovalamaca ve vatandaşların kağıt toplayıcılara "Kaçın, polise haber verdik" dediği anlar yansıdı.

"ÖLDÜRMEK İÇİN ATEŞ ETTİ"

Yaşananları kendi aracında otururken gören Gökhan Aksu, "Araç çöpün arkasında durdu. Ben de arka taraftaydım. Çek çek arabasının arkasında durdu ve ateş etmeye başladı. Gençler arsaya doğru koşmaya başladı. Tekrar arabaya binip, onları kovalamaya başladı. Bir de oradan ateş etmeye başladı. Çocuklar tekrar geri döndü. Saldırgan da geri döndü. Zaten polis araçları hemen geldi, aldılar. Yaralanma falan olmadı. Aralarında önceden bir husumet varmış. Neden olduğunu tam olarak bilmiyoruz. Öldürmek için ateş etti, çocuklar iyi kurtuldu" diye konuştu.

"AĞAYBEY YAPMA DİYENLER OLDU AMA DİNLEMEDİ"

Olayın yaşandığı dükkanda çalışan Taner Aksoy ise "Bir tartışma oldu. Silahla bir iki el ateş etti. Bir olay mı önceden yaşandı bilmiyoruz artık. Kalabalık vardı. Biz de telaşlandık. Polise haber verdik. Karşısında kişiler vardı. 'Ağabey yapma' diyenler oldu ama dinlemedi. İleriye gittiğinde de silah sesleri devam ediyordu" dedi.

SERBEST BIRAKILDI

Silahlı saldırgan emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edildi. Saldırganın çıkartıldığı mahkemece serbest bırakıldığı öğrenildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

Başakşehir Haberler

Bakmadan Geçme

27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Kral Charles öldü mü, sağlık durumu nasıl? Cenaze planları güncellendi Arda Güler maçı hangi kanalda 26 Nisan Cuma? 28 Nisan Pazar 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 28 Nisan burç yorumları nedir? 26-27 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Real Sociedad Real Madrid maçı CANLI izle! 26 Nisan Arda Güler'in Real Madrid maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Arda Güler GOL izle! Real Sociedad – Real Madrid Arda Güler GOL izleme linki var mı? Süper Lig puan rekoru kaç? Süper Lig'de en çok puanı hangi takım aldı?
500

Yorumlar (31)

cimbomlu:

sasirdikmi tabiki hayir, adalet olmayan ülkede böyle serbest birakmalar normaldir kafanizi bosuna yormayin.

22
0
yanıtYanıtla
sekocan:

bu nasıl iş la adam öldürmeye teşebbüs ediyor polis yakalıyor savcıya çıkıyor mahkemeye sevk ediliyor sonra serbest bu kanun gevşekliğinden bu adam faydalanıp la nasıl olsa birşey olmadı yarın adam vurucak o zaman adalet mülkün temeli olamaz ilahi adalet birgün tecelli eder

19
1
yanıtYanıtla
Adalet:

Şu serbest bırakan savcıya yolda selektör yapsan seni tutuklu yargılatır aylarca iddianame hazırlamaz aylarca tutuklu kalırsın ama bu adamlara gelince yasalara göre hareket ediyoruz kimse ölmemiş diyip yasayı istediği gibi kullanabiliyorlar.

20
0
yanıtYanıtla
savcı:

savcı ne yapsın, kanun bırak diyorsa bırakır. hapishaneler de yer yok. duymadınız mı 5 yıl altında mahkumiyet alanlar, hiç cezaevi yüzü görmüyor.

yanıt0
yanıt0
Sakarya:

Yorumu yapan da dediğinizden bahsetmiş aslında. İşine geldiği yerlerde elli tane açık bulup o kanunu kılıfına uydurup tutuklatır. İşine gelmediği zaman da ee kanun bunu söylüyor diyip geçer.tabi serbest bırakan savcı değildir ama genel anlamda yapılan yorumun ana düşüncesi güzel ve yapıcı bir eleştiri.

yanıt1
yanıt0
YORUMSUZ:

Ceza alması için illa birilerinin ölmesimi gerekiyordu.

20
0
yanıtYanıtla
IHTIYAR:

Neremiz dogruki hee eyy eyy

16
0
yanıtYanıtla
naka çobanı:

öyle değil bak şimdi ''''deveye sormuşlar neden sırtın eğri ''''? devede senin verdiğin cevabı vermiş !

yanıt0
yanıt0
acar:

hakim demiş ki yarım kalmış iş git tamamla gel ithal devrim kanunları böyle diyor takdir hakkını da genelde kendilerine dokununca kullanırlar zaten

12
4
yanıtYanıtla
BOZKIRLI:

Mahkeme neden serbest bırakmış öldürememişsin işin yarım kalmış git öldür gel ondan sonramı tutuklayayım demiş.

15
1
yanıtYanıtla
Tüm 31 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title