REKLAMI GEÇ

Polisten başarılı hırsızlık operasyonları

Polisten başarılı hırsızlık operasyonları

Denizli Emniyet Müdürlüğü Hırsızlık Bürosu ekipleri başarılı operasyonlara imza attı. 9 hırsızlık zanlısı yakalandı, çok miktarda çalıntı malzeme ele geçirildi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 23 Mart 2018 Cuma, 17:23

Denizli Emniyet Müdürlüğü Hırsızlık Bürosu ekipleri başarılı operasyonlara imza attı.

Muğla’nın Fethiye, Ortaca ve Marmaris ilçelerinde 3 ayrı işyerinden ve bir otodan hırsızlık yaptıkları belirlenen ve aranan 4 zanlı, Denizli girişinde yakalandı.

Zanlılar S.B, C.K, S.T ve N.E. gözaltına alındı, otomobilde yapılan aramada çok sayıda alkollü içecek, şarküteri ve kozmetik ürünleri bulundu. Şüpheliler ve araçlarından elde edilen malzemeler Antalya Emniyet Müdürlüğü görevlilerine teslim edildi. Şüpheliler Antalya’da sevk edildikleri mahkemece tutuklandı.

JANT HIRSIZLARI YAKALANDI!
Emniyet Müdürlüğü ekipleri, gerçekleştirdiği ikinci operasyonda 19 Mart günü Sümer Mahallesi’nde bir işyerinden 9 adet jantın çalınması olayını aydınlattı. Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekiplerince yapılan çalışmalarda olayı gerçekleştiren şahısların M.K, U.K ve A.D olduğu tespit edildi. Şüpheliler çaldıkları jantlar ile birlikte yakalandı.

İNŞAAT HIRSIZLARI YAKALANDI
8 Mart’ta Topraklık Mahallesi 627 Sokak üzerinde bulunan inşaattan fayansların çalınması ile ilgili soruşturma yürüten polis, zanlılar H.G. ve M.P.yi Akköy Mahallesi’nde yakaladı. Zanlıların çaldığı 120 paket fayans fayans da ele geçirildi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı