Polis Sokak Sokak Gezerek Korona Virüs Denetimi Yaptı

Polis Sokak Sokak Gezerek Korona Virüs Denetimi Yaptı

Yayın: 14.09.2020 20:50
Paylaş:
A+ A-

Karabük’te İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı ekipler İçişleri Bakanlığının genelgesi doğrultusunda kentin farklı bölgelerinde sokak sokak gezerek maske ve sosyal mesafe kontrolü yaptı.
Kurban Bayramı’nın ardından Türkiye genelinde korona virüs salgının hızla artmasının ardından alınan ek tedbirler çerçevesinde Karabük’te polis ekipleri ve bekçiler iş yerleri ve sokaklarda maske ve sosyal mesafe denetimi yaptı. Uygulama kapsamında karantinada bulunan vatandaşların kurallara uymamasından kaynaklı kontrol amaçlı kimlik kontrolü yapılırken, maske takmayanlara uyarılar yapılarak cezai işlem uygulandı.
Sosyal mesafe konusuna da dikkat çeken ekiplerin uygulaması vatandaşlar tarafından olumlu karşılanırken, trafik ekipleri de şehiriçi ulaşımı yapan minibüs ve otobüslerde ayakta yolcu denetlemesi yaptı.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Kuzey Makedonya’nın Ankara Büyükelçisi Manasijevski’den Trabzonspor’a ziyaret

Anadolu Ajansı
Yayın: 10.05.2024 20:48
Paylaş:
A+ A-

TRABZON (AA) – Kuzey Makedonya'nın Ankara Büyükelçisi Jovan Manasijevski, Trabzonspor Kulübünü ziyaret etti.

Kulüpten yapılan açıklamaya göre Büyükelçi Manasijevski, Kulüp Başkan Yardımcısı Ali Haydar Gedikli, Genel Sekreter Kemal Ertürk ve Amatör Branşlar Sorumlusu Derviş Köz ile bir araya geldi.

Büyükelçi Manasijevski, Gostivar kentindeki Yukarı Banisa'da yaşayan halkın tamamı olmak üzere ülkesinde çok sayıda Trabzonspor taraftarı olduğunu belirtti.

Kuzey Makedonya Trabzon Fahri Konsolosu Sırrı Furkan Eren'in de yer aldığı ziyarette, Büyükelçi Manasijevski'ye isminin yazılı olduğu forma hediye edildi. Ziyarette ayrıca Trabzonspor'un Kuzey Makedonyalı futbolcusu Enis Bardhi de formasını imzalayarak, Manasijevski'ye verdi.