Haberler

Polis merkezinin önünde silahlı-sopalı kavga: 2 ölü, 5 yaralı

Güncelleme:

Erzurum'da laf atma sebebiyle polis karakolu önünde çıkan silahlı ve sopalı kavgada 2 kişi yaşamını yitirdi, 1'i polis 5 kişi de yaralandı.

Erzurum'un Horasan ilçesinde laf atma nedeniyle polis karakolu önünde çıkan silahlı ve sopalı kavgada 2 kişi hayatını kaybetti. Tarafları ayırmaya çalışan 1 polis memuru ile iki grup üyelerinden 4 kişi yaralandı.
Olay, Horasan ilçesine meydana geldi. Özdemir Kaya, Hasan Çayakar ve Baran Kan arasında iddiaya göre bir genç kıza laf atma nedeniyle tartışma çıktı.

ŞİKAYET İÇİN GİTTİKLERİ KARAKOLUN ÖNÜNDE KAVGA ÇIKTI

Taraflar birbirlerinden şikayetçi olmak için saat 22.10 sıralarında Horasan Polis Merkezi Amirliği'ne gitti. Taraflar Polis Merkezi'nde barışarak şikayetçi olmaktan vazgeçti. Polis merkezinden çıkarken, kapıda bekleyen yakınlarının karışmasıyla kavga yeniden başladı.

Polis merkezinin önü kan gölüne döndü: 2 ölü, 5 yaralı

SİLAHLARI ATEŞLEDİLER

Silahların çekilip ateşlendiği kavgada mermilerin isabet ettiği Yavuz Kaya ve Erol Kan hayatını kaybetti. Kavgayı ayırmaya çalışan bir polis memuru ağır yaralanarak Erzurum'a sevk edildi. Çeşitli yerlerinden yaralanan Özdemir Kaya, Yalçın Kaya, Enes Kaya ve Yakup Ural ise Horasan Devlet Hastanesi'nde tedaviye alındı. İlçede taraflar arasında yeni bir olay yaşanmaması için geniş güvenlik önlemi alındı.

Polis merkezinin önü kan gölüne döndü: 2 ölü, 5 yaralı

EKİPLER İNCELEME YAPTI

Polis ekipleri, olayın yaşandığı polis merkezi önünde uzun süre delil aradı. Kurşun ve kan izlerini tek tek numaralandıran olay yeri inceleme ekipleri kamera kaydı da gerçekleştirdi. Gecenin ilerleyen saatlerinde olay yerine gelen Kaymakam Cüneyt Caner, polislerden olayla ilgili bilgi aldı. Kaymakam Caner, basın mensuplarına açıklama yapmadan polis merkezinden ayrıldı.

Polis merkezinin önü kan gölüne döndü: 2 ölü, 5 yaralı

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Horasan kavga Haberler

500

Yorumlar (69)

DELAL:

SİLAHLAR ÇEKİLMİŞ AMA 1 TANE POLİS YOK HEPSİ İÇERİ KAÇMIŞ :) OLAY SONRASI BİR TON POLİS DIŞARDA

84
64
yanıtYanıtla
EMRE GÜVEN:

polis karakolunun önünde adam ölüyorsa artık yazıklar olsun aldığınız paralara. haram olsun vergilerim

17
34
yanıtYanıtla
police:

polis de vergi veriyor akilli. köleniz yok burda

yanıt17
yanıt1
Gaziantepli27:

Angut bir tanede polis ağır yaralanmış

yanıt9
yanıt2
vatandaş:

haberi iyi oku. barışarak çıkıyorlar karakoldan. çıkışta akrabaları birden saldırıyor. . hemen vergi muhabbetine girmeyin. polisimiz askerimiz bizim vatan evlatlarımız. . ne kadar vergi ödüyosan söyle ben sana vereyim polislerin adına.

yanıt17
yanıt1
Köroğlu:

Kaç lira vergin polise gectiyse gel al ulan. Terbiyesiz herif. Polisin hangi şartlarda çalıştığını biliyormusun. Ben Komiserim gel paranın al. Çok konusma

yanıt11
yanıt1
Hortlak:

Kardeşşş polis senin verdiğin verginin 2 katını veriyor :) aç bi araştır cahil gelmişin cahil gitme

yanıt7
yanıt0
cemaatleden korkuya mazeret üretmeyin!:

burada acizliği eleştiren vatandaşlara ayar vereceğinize haklarınızı iyileştirmek için sendika kurun bir araya gelin mücadelenizi bizde destekleyelim;memleket asayiş olmadan yaşanmaz, aklınızı kirayamı verdiniz kardeşim ya!

yanıt11
yanıt1
ayşe:

vatan müdafası dışında eline silah alan adamda degildir erkekte degidir

32
0
yanıtYanıtla
dadaş:

bizdadaşlar barışmaktan pek anlamayız

9
19
yanıtYanıtla
Tüm 69 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title