-"Demokrasi nöbetinde" vatandaşların güvenliği için görev yapan bir polis memuruna eşi ve mesai arkadaşlarınca sürpriz doğum günü düzenlendi






Zonguldak'ta, "Demokrasi ve Milli İradeye Saygı Mitingi" sürüyor. 

Kent merkezindeki Madenci Anıtı önünde şehitler için Kur'an-ı Kerim okundu. Daha sonra darbe girişiminde hayatını kaybeden ve yaralananlar için dua eden vatandaşlar, zaman zaman tekbir getirdi. 

 Sivil toplum örgütleri ve ilçe belediyelerce vatandaşlara su, meyve suyu ve çorba ikram edildi.


- Polis memuruna sürpriz yaş günü

Öte yandan, Madenci Anıtı önünde görevli polis memuru Enes Aydoğan'a (25), eşi Yeşim Aydoğan (24) ve mesai arkadaşlarınca sürpriz doğum günü kutlaması düzenlendi. 




İl Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şube Müdürlüğü mensupları ile Aydoğan'ın eşi, mitingde vatandaşların güvenliği için görev yapan Enes Aydoğan'ı bir çay ocağına davet etti. Burada düzenlenen doğum günü partisinde polis memuru pastasını eşi ve mesai arkadaşlarıyla kesti. 

Yeşim Aydoğan, gazetecilere yaptığı açıklamada, evliliklerinin ilk yılı olduğunu belirterek, "Evliliğimizde ilk kez doğum günü kutlayacağız. Bunu eşimden ayrı geçirmek istemedim. Eşim sürekli görevde olduğu için onu seven mesai arkadaşlarıyla sürpriz doğum günü hazırladık. İnşallah çok mutlu olmuştur. Unutulmaz bir doğum günü yaşatmak istedim." diye konuştu.

(AA)