AİLECEK GENÇLERİ ZEHİRLİYORLAR
ASAYİŞ BERKEMAL

Hendek İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Hendek Jandarma ekipleri ortak uyuşturucu operasyonu düzenlediler. İlçemizde uyuşturucu madde imalatı ve ticareti yapan şahıslarla ilgili ekipler İstihbarati çalışmalar yaptı. Yapılan istihbari çalışmalar neticesinde Bakacak Mahallesinde  3 kardeş ( E.S-E.S ve E.S-B.S-S.S-O.S) ve onlarla birlikte ilçe merkezinde gençleri zehirleyen uyuşturucu taciri V.B isimli şahısları tespit ettiler.
Emniyet ve Jandarma ekipleri 03.02.2017 günü sabah saatlerinde şahısların köydeki ve ilçe merkezinde ki 4 ayrı adrese ve bir  iş yerlerine eş zamanlı operasyon düzenlediler. Operasyona çok sayıda polis, jandarma  ve narkotik köpeği DARK da katıldı. Düzenlenen eş zamanlı operasyonda zehir taciri 3 kardeşlerin ikametlerinde 400 gr , V.B isimli zehir tacirini ilçe merkezinde ki iş yerinde ve ikametinde satışa hazır  200 Gr uyuşturucu madde ele geçirildi.

Şahıslar savcılığa sevk edildiler. B.S savcılıkla serbest bırakılırken diğer altı kişi TUTUKLANARAK CEZAEVİNE GÖNDERİLDİLER
Emniyet ve Jandarma yetkilileri,” suç ve suçlularla mücadelede daha kararlı olacağız. Gençlerimizin zehirlenmesine asla müsaade etmeyeceğiz. Suç ve suçlularla mücadeleyi daha etkin kılmak için vatandaşlarımızın bu gibi durumlarda 155 polis ve 156 jandarma ihbar hattını aramaları gerekmektedir” dediler.