Polat: " Odamızı daha iyi yerlere taşıma gayretinde olacağız "

Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkan Adayı Mehmet Yaşar Polat, yarın Afşin Belediye Düğün Salonunda yapılacak olan gelen kurulu öncesi sağduyu çağrısında bulunarak, " Kooperatifimiz şu an en güzel konumda, bu durumunu muhafaza ederek  daha iyi yerlere taşıma gayretinde olacağız " dedi.

Olağan genel kurul öncesi açıklama yapan Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkan Adayı Polat, " Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet kooperatifinin 50. Olağan Genel Kurulu yarın saat 10.00'da belediye düğün salonunda yapılacak. Bu hizmet koltuğuna mevcut yönetim kurulunun desteği ile ve Afşin'imize daha güzel hizmetler yapabilmek için aday oldum. Kooperatifimiz şu an en güzel konumda olup, yeni yönetim kurulumuzla birlikte bu durumunu muhafaza ederek  daha iyi yerlere taşıma gayretinde olacağız."diye konuştu.

Seçimi kazanması hailinde üyelere en üst seviyede hizmet edeceklerini belirten Başkan Adayı Polat, "Önceliğimiz üyelerimize, kooperatif işlerinde ve diğer tüm işlemlerde bire bir olarak ilgilenerek muhatap olmak. Amacımız üyelerimize en üst seviyede hizmet etmek. Ayrıca  üst kuruluşlarda Afşin'i ve odamızı en iyi şekilde  temsil etmeyi   taahhüt ediyoruz. Bütün üyelerimizin seçimde oy kullanmalarını bekliyoruz. Ortaklarımızın desteklerini ve hayır dualarını bekliyoruz. Seçimi tamamen dostça ve herkese saygılı bir şekilde gerçekleştireceğimize inanıyorum . Cumartesi günü yapılacak olan genel kurulumuza bütün esnaflarımızı oy kullanmaları için bekliyoruz.Bu bir hizmet yarışıdır. Diğer aday arkadaşlarımıza da başarılar diliyorum." açıklamasında bulundu.

 

Editör: Haber Merkezi