Arama Logo

Paul Pogba ayrılık kararını açıkladı




8
POGBA'DAN VEDA AÇIKLAMASI
Paul Pogba ayrılık kararı aldığını açıkladı; "Manchester United'da bazen iyi bazen de kötü anılarım oldu. İyi bir sezon geçirdim. Şu anda benim için başka bir yerde yeni bir meydan okumanın iyi olabileceğini düşünüyorum"

Tokyo'da basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Fransız yıldız, "Konuşacak ve düşünecek çok şey var. Üç yıldır Manchester United'dayım ve bence başarılıyım. Ayrılık için iyi bir zaman olabilir. Bunun üzerinde düşünüyorum"  dedi
POGBA'DAN VEDA AÇIKLAMASI
7
PAUL POGBA KONUŞTU...

Manchester United'ın Fransız yıldızı Paul Pogba, verdiği röportajda performansının sorgulanması ile ilgili şöyle konuşmuştu;

PAUL POGBA KONUŞTU...
6
FUTBOL DEĞİŞTİ, İSTATİSTLİKLE YARGILANIYORUZ"

"Futbol çok değişti. Ben Del Piero, Figo, Totti ve daha birçok efsaneyi izleyerek büyüdüm. Hepsi şampiyondu, dünyanın en iyileriydi ancak herhalde birçoğu sezonda 20 golden fazla atmamıştır. Şu anda veri, istatistik, sayılar; yargılamak için tek parametre olarak görülüyor."

FUTBOL DEĞİŞTİ, İSTATİSTLİKLE YARGILANIYORUZ\
5
20 GOLDEN FAZLA ATMAK ZOR

"Bu bir açıdan bakıldığında iyi bir şey, modern futbolun evriminin bir parçası ve oynamak için teşvik ediyor. Ancak biz genellikle büyük oyuncular için bile sezonda 20 golden fazla atmanın ne kadar zor olduğunu unutuyoruz. "

20 GOLDEN FAZLA ATMAK ZOR
4
MESSI VE RONALDO ISTISNA

"Bugün belki de büyük liglerde ligin zirvesindeki takımlar arasındaki farklar daha da azaldı. Messi ve Ronaldo son yıllarda sürekli en iyisini yaptı, istatistiklerini korudu. Onlar istisna, doğru örnek değil."

MESSI VE RONALDO ISTISNA
3
10-15 GOL YETERSİZ OLMAMALI...

"Eğer bir hücumcu bugün 10-15 gol atarsa, yeterli olmadığı söylenir. Ancak oyuncunun performansı bu açıdan değerlendirilmemeli. Hatırlayın ki, Pavel Nedved gibi bir oyuncu Şampiyonlar Ligi'ni kazanmadan ya da çok fazla gol atmadan Ballon d'Or'u kazandı. Rolünde en iyisiydi ve sahada yaptıkları böyle ödüllendirildi."

10-15 GOL YETERSİZ OLMAMALI...
2
BİRÇOK POZİSYONDA OYNARIM..

"Ben sağda, solda, önde oynayabilirim, umrumda değil. Hücumcuların arkasında oynayabilirim, defansın önünde oynayabilirim. Teknik direktörlerin fikirlerine, stiline ve felsefesine bağlı olarak bu değişebilir. Hiçbir zaman unutmamalıyız ki futbol bir takım oyunu. Eğer takım birlikte oynarsa, daha fazla eğlenir."

BİRÇOK POZİSYONDA OYNARIM..
1
GOLLER BENİM İÇİN ÖNEMLİ DEĞİL...

"Paul burada oynadı ya da Paul burada oynadı. Paul bir orta saha oyuncusu ve onun görevi, her şeyden daha fazla, takımın yaptığına yardım etmek ve gol bağımlılığından daha fazla gerekeni yapmak. Şanslıyım ki ayrıca goller attım ancak benim durumumda önemli olan bu değil."

GOLLER BENİM İÇİN ÖNEMLİ DEĞİL...