Anasayfa Haber PlayStation 5 Performansı İle İddialı

PlayStation 5 Performansı İle İddialı

PlayStation 5 performansı

Sony, PlayStation 5 ve PlayStation 4 Pro’nun yükleme sürelerini karşı karşıya getirdi.

Sony IR Day 2019 etkinliği sırasında Sony merakla beklenen PlayStation 5 ile ilgili yeni detaylar paylaştı. Bu kısımda PlayStation 5 performansı ile bir takım bilgiler paylaşan Sony, aynı zamanda bir karşılaştırmada yaptı.

İlginizi Çekebilir: PS5 Fiyatı ve Çıkış Tarihi Sızdırıldı 

Tokyo’daki etkinlik sırasında PS5 ve PS4 Pro’nun yükleme sürülerini karşı karşıya getiren Sony, bu kısımda oyuncuları bir hayli heyecanlandırdığını söyleyebiliriz.

PlayStation 5 Performansı İle Şaşırtacak

Wall Street Journal’da teknoloji editörü olarak görev alan Takashi Mochizuki, Sony’nin CEO’su Kenichiro Yoshida’nın yapmış olduğu karşılaştırmayı gözler önüne serdi.

Her iki konsolda da Spider-Man oyunu ile yükleme sürülerini karşı karşıya getiren Sony’nin CEO’su ayrıca elde ettiği verileri de editörler ile paylaştı.

Hemen aşağıdaki videodan da görebileceğiniz üzere PS5’in yükleme süresi 0.83 saniye sürerken, PS4 Pro‘nun yükleme süresinin 8.1 saniye olduğunu gözlemliyoruz.

Bildiğiniz üzere daha öncedeki raporlarda da PS5′in yükleme süresinin PS4 Pro’ya kıyasla 19 kat daha hızlı olacağı iddia edilmişti. İşte, bahsi geçen bu iddialar Tokyo’da düzenlenen Sony IR Day 2019 etkinliği kapsamında doğrulanmış oldu. Dilerseniz lafı daha fazla uzatmadan sizleri, bahsi geçen karşılaştırma videosu ile baş başa bırakalım.

İlginizi Çekebilir: Black Ops 5 Çıkış Tarihi Ne Zaman?