Play-Off'un Kazananı Yeşillerspor oldu

2’nci Amatör Küme Play-Off B Grubu’nda şampiyonu belirleyecek maçta Hendek Yeşiller ile Acıelmalık karşı karşıya geldi.

Play-Off'un Kazananı Yeşillerspor oldu


Gergin maçı 2-0 kazanan Yeşiller şampiyon oldu ve 1’nci amatör kümeye yükseldi

İlk Yarı Tek Gol

Karşılaşmanın başlama düdüğü ile birlikte iki takım da birbirlerini ölçüp tartmaya başladı. Kazanan takımın şampiyon olacağı mücadelede ilk yarıda daha iyi olan taraf Yeşiller Gençlik Yusuf Emre Yıldırım’ın güzle golü ile 1-0 öne geçti. İlk yarıdan başka gol sesi çıkmayınca Devre 1-0 Yeşiller Üstünlüğü İle Sona Erdi.

Acıelmalık Zorladı Ama Olmadı

Karşılaşmanın ikinci devresinde Acıelmalıkspor daha atak bir oyun sergiledi. Beraberlik golü için rakip kaleye yüklenen Acıelmalıkspor istediği şutları bir türlü atamayınca aradığı golü bulamadı. 84’ncü dakikada Emirhan Mutlu ile bir gol daha bulan Hendek temsilcisi skoru 2-0’a getirdi. Zaman zaman gergin geçen karşılaşma olayların büyümesine engel olanlar sayesinde tatsızlık yaşanmadan bitti. Mücadeleden 2-0 galip ayrılan Yeşillerspor 1.Amatör Kümeye adını yazdırdı. Baraj maçı ile Play-Off’a kalan Yeşillerspor bu kez baraj maçına çıkmadan istediğini almış oldu.

Şampiyonluk Kupası Zımba Ve Demir’den

Şampiyonluğa ulaşan Hendek temsilcisi Yeşillerspor karşılaşmanın ardından düzenlenen tören ile kupasını aldı. Maç sonunda bir üst lige çıkmanın sevincini yaşayan sporculara Şampiyonluk kupasını ASKF Başkanı Yaşar Zımba ve Futbol İl Temsilcisi Tezcan Demir verdi. Erenler Stadı Tesis Amiri Özcan Çelikten de sporculara madalya vermek için törendeki yerini aldı. Sporcular törenin ardından bol bol fotoğraf çekilmeyi de ihmal etmedi.

Güncelleme Tarihi: 14 Haziran 2019, 19:25
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184