LASTİK İŞ

KIZILAY'DAN ANLAMLI ETKİNLİK

Gölcük 14.07.2019 - 16:08, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

KIZILAY'DAN ANLAMLI ETKİNLİK

Kızılay Gölcük Şubesi Başkanı Orhan Barış, ve Yönetimi hayırsever İş insanlarının destekleriyle 15 Temmuz 2019 Pazartesi akşamı Anıtpark’ta şehitlerimiz için 2 bin kişiye helva dağıtacak.

Şehitlerimizi unutmadılar 15 Temmuz 2016 yılında Hain Darbe Girişiminin 3. senesi münasebetiyle Kızılay Gölcük Şubesi ve Hayırsever İş adamları Şehitlerimiz için Anıtpark’ta helva dağıtacaklarını duyurdu. Kızılay Gölcük Şubesi Başkanı Orhan Barış, gerçekleştirecekleri anlamlı etkinlik için şunları söyledi: ” 15 Temmuz Hain Darbe Girişiminin 3. seneyi devriyesi nedeniyle  Türk Kızılay’ı Gölcük Şubesi ve Hayırsever İş İnsanları ile 15 Temmuz Pazartesi günü Şehitlerimiz için Anıtpark’ta saat 10:00’da helva dağıtacağız. Hain darbe girişiminin 3. senesinde tüm şehitlerimiz ve 15 Temmuz Şehitlerimiz için tüm halkımızı Anıtpark’a  tüm davet ediyoruz
Kızılay Gölcük Şubesi Başkanı Orhan Barış, ve Yönetimi hayırsever İş insanlarının destekleriyle 15 Temmuz 2019 Pazartesi akşamı Anıtpark’ta şehitlerimiz için 2 bin kişiye helva dağıtacak.

Şehitlerimizi unutmadılar

15 Temmuz 2016 yılında Hain Darbe Girişiminin 3. senesi münasebetiyle Kızılay Gölcük Şubesi ve Hayırsever İş adamları Şehitlerimiz için Anıtpark’ta helva dağıtacaklarını duyurdu. Kızılay Gölcük Şubesi Başkanı Orhan Barış,
gerçekleştirecekleri anlamlı etkinlik için şunları söyledi: ” 15 Temmuz Hain Darbe Girişiminin 3. seneyi devriyesi
nedeniyle  Türk Kızılay’ı Gölcük Şubesi ve Hayırsever İş İnsanları ile 15 Temmuz Pazartesi günü Şehitlerimiz için
Anıtpark’ta saat 10:00’da helva dağıtacağız. Hain darbe girişiminin 3. senesinde tüm şehitlerimiz ve 15 Temmuz
Şehitlerimiz için tüm halkımızı Anıtpark’a  tüm davet ediyoruz

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.