Nedim Şener PKK’nın kayyımına ses ettiniz mi?
HABERİ PAYLAŞ

PKK’nın kayyımına ses ettiniz mi?

HDP’li Diyarbakır, Van ve Mardin belediyelerine kayyım atanması, terör örgütü PKK’yı harekete geçirdi. PKK elebaşları, terör örgütünün çatı yapılanması KCK üstüste açıklama yapıyor. Türkiye’de ayaklanma çağrısı yapıyor.

Tüm muhalefet partileri üzerinde psikolojik baskı kurarak iç çatışmaya çağırıyor. Ülkesine bağlılığını unutmuş, iktidar nefreti yüzünden PKK’ya destek verecek hale gelen küçük bir azınlık dışında ise umdukları desteği bulamıyorlar.

Karara karşı çıkan ve ağzından hak, hukuk, demokrasi laflarını düşürmeyenlerin, “PKK’ya da ne oluyor, PKK’da kimmiş bunlar halkın oylarıyla seçtiği belediyelerdir” dediğini duydunuz mu? Duyamazsınız, çünkü herkes neyin ne olduğunu bu belediye yönetimleriyle terör örgütü PKK arasındaki bağlantıyı içselleştirmiş durumda. Türk milletinin tamamının da içselleştirmesini, neredeyse terör örgütü PKK’ya sivil toplum kuruluşu gözüyle bakılmasını isteyenler var. Bu kesimler, devletin terör örgütü ile ilişkisi nedeniyle kayyım atamasına karşı çıkanlar, PKK’nın aynı belediyelere örgüt üyelerini “kayyım” olarak atamasına itiraz ediyor mu?

Haberin Devamı

Yak sigarayı Ahmet!

Son örneği İçişleri Bakanı Süleyman Soylu verdi; 18 yaşında bir terör örgütü üyesi Mardin Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Türk’ün makamına geliyor, “Kalk ayağa” diyor, Ahmet Türk de kalkıyor. Cebinden çıkardığı paketten sigarasını alıyor. Ahmet Türk’e de “Yak bakalım sigarayı” diyor. Ahmet Türk de ne yapsın yakmış teröristin sigarasını. Örgüt üyesi terörist sigarasını içerken de talimatlarını veriyor ve gidiyor.

Geçmiş dönemde olduğu gibi bugün de buna benzer bir çok örnek yaşanmıştır. HDP’li belediyelerde terör örgütünün elemanları cirit atar, yönetime katılır. Belediyelerden iş talep edenler arasında ise ailesinden birisi terör örgütüne katılmış olanlara öncelik verir. HDP’nin HDP’li belediyelerin asıl “kayyımı” terör örgütü PKK’dır. Onların vesayeti dışında hareket edemezler. Halkın oylarına saygı bekleyenler asıl PKK’nın vesayetine itiraz etmeli. Anlaşılması gereken tek bir gerçek var ki; karşımızda HDP’li belediyeler değil PKK sorunu var. PKK toptan temizlenmedikçe bu tür olayların yaşanılması kaçınılmaz.

Haberin Devamı

Sesini yükselt Türkiye

O yüzden Amerika’nın Suriye topraklarında ileride Türkiye topraklarını da kapsayacak biçimde büyük bir terör devleti kurma çalışmaları yaptığı bugünlerde Türk devletinin elbette Türk milletinin uyanık olması gerek.

PKK’ya terörist diyemeyen, elebaşı Öcalan’ı “sayın” demeden anamayan kim olursa olsun, ne demokrasi ne hukuktan bahsetmeye hakkı yoktur. 40 yılda 7 binden fazla sivil ve resmi görevlimizi şehit eden PKK’ya karşı mücadele yalnızca devletin değil milletin de savaşıdır. Çünkü çalınan bizim geçmişimiz, parçalanmak istenen bizim ülkemiz. O yüzden bu ülkenin namuslu vatandaşları ayağa kalkın; hukuk için, demokrasi için, ülkemiz için, şehitlerimiz ve gazilerimiz için sesinizi yükseltin. Meydanı teröristlere ve yardakçılarına bırakmayın.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder