Piyanist Nazlı Işıldak'tan Balçiçek İlter'e Nagehan Alçı tepkisi

Önceki gün bir kafede gördüğü AKP'li "yazar" Nagehan Alçı'ya tepki gösteren piyanist Nazlı Işıldak, "Bank Asya'dan aldığınız krediyle oturduğunuz yalıda vicdanınız nasıl rahat ediyor?" demiş ve Ergenekon ve Balyoz davaları sürecindeki yalanlarına tepki göstermişti.

Bu sözlerin ardından Alçı'nın koruma polisi Işıldak'ı gözaltına alırken, Alçı'nın eşi Rasim Ozan Kütahyalı da Işıldak'a hakaret eden bir köşe yazısı kaleme almıştı.

Yaşananların ardından Habertürk'ten Balçiçek İlter de Nagehan Alçı'yı programına çıkararak haklı göstermeye çalıştı.

Sol'da yer alan habere göre; Programda konuşulanlara tepki gösteren Nazlı Işıldak, sosyal medyadan şu açıklamayı yaptı:

1. @Balciceki Hanım @Haberturk 'te #KarşıtGörüş programınızda konuklarınızla beraber Nagehan Alçı'dan bir mağdur yaratma çabanızı izledim.

2. Kabataş yalancısından mağdur yaratmaya çalıştığınız gibi Nagehan Hanım'a verdiğiniz omuz da elbette beni şaşırtmıyor.

3.Yine de sizin için etik olarak program öncesi benim de görüşlerimi sormanızı dilerdim @Balciceki

4. Tüm çabalarınıza rağmen artık bu ülkede Nagehan Alçı'lardan mağdur yaratmaya kalkmak en hafif tabirle saflık olur. @Balciceki @Haberturk

5. Gerçek mağdurların sesini duyurmak isteseydiniz Silivri'de babasız bırakılan çocukların yanında olurdunuz. @Balciceki

6.Gerçek mağdurların yanında olsanız 15 Temmuz'da ülkemizin başına gelenleri gerçekten sorgular, verdiğimiz şehitlerin hesabını sorardınız.

7.Ekranlarınızda yıllarca yalanlar söylendi,kumpaslara zemin hazırlandı.Ülkemize verilen zararın hesabını bu halk birgün mutlaka soracaktır.