Galatasaray Misimovic: "Tek pişmanlığım Galatasaray'a gitmek"

Misimovic: "Tek pişmanlığım Galatasaray'a gitmek"

31.05.2020 - 22:54 | Son Güncellenme:

 Galatasaray formasını 2010-11 sezonunda terleten eski futbolcu Zvjezdan Misimovic, o dönem sarı-kırmızılı takıma imza attığı için pişman olduğunu söyledi.

Misimovic: Tek pişmanlığım Galatasaraya gitmek

Galatasaray'ın 2010 yılında büyük umutlarla transfer ettiği ancak beklenen performansı sergileyemeyince yollarını ayırdığı Zvjezdan Misimovic, kariyeriyle ilgili çarpıcı bir itirafta bulundu. 

Haberin Devamı

Cimbom'da sadece 1 sezon kalabilen ve 2011'de Rus ekibi Dinamo Moskova'ya transfer olan Bosna Hersekli '10 numara', kariyerinin en parlak döneminde Galatasaray yerine Alman ekibi Schalke'ye gitmesi gerektiğini ifade etti. İşte Misimovic'in açıklamalarından satır başları:

"Schalke'yi reddedip Galatasaray'a gittim"
2010 yazında, Felix Magath Schalke'ye gitmişti ve ben de Schalke'nin tesislerindeydim. İmza için kalem bile hazırdı ancak reddettim. Onun yerine Galatasaray'a gittim. Türkiye'deki zamanımı unutmak istiyorum diyemem ancak orada ya zirvede ya diptesin. Ya kahramansın ya da eziksin.

"Tek pişmanlığım Galatasaray'a gitmek"
Eğer savaşmasaydım ve yeterince ısırmasaydım, geldiğim noktaya gelemezdim. Kariyerimden kesinlikle memnunum, geçmişe takılan biri değilim. Tek pişmanlığım, Wolfsburg'dan Schalke'ye değil de, Galatasaray'a gitmek.

Haberin Devamı

Shabani Nonda'nın AS Monaco Formasıyla En İyi Anları

Yazarlar