ANA SAYFA > SPOR > Pınar Karşıyaka, Tofaş'a farklı kaybetti

Pınar Karşıyaka, Tofaş'a farklı kaybetti

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Pınar Karşıyaka, Tofaş'a farklı kaybetti

Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi 25. haftasında Pınar Karşıyaka deplasmanda Tofaş'a 94-75 kaybetti.

Karşılıklı basketlerle başlayan mücadelede Mejia, Crocker ve Morgan üçlüsüyle skor üreten TOFAŞ, 3. dakikayı 7-4 önde geçti. Pınar Karşıyaka, Banic ve Jones'un hızlı hücumlardan bulduğu sayılarla 5. dakikada 10-9 skoru lehine çevirse de Henry ve Kadji ile skor üreten Bursa temsilcisi, çeyreği 22-18 üstün tamamladı.İkinci periyoda taraftarının da desteğiyle sert savunmayla rakibini top kayıplarına zorlayarak başlayan mavi-yeşilliler, çaldığı topları hücumda Barış Ermiş ve Yiğit Arslan ile iyi kullandı, 12-0'lık seri yakalayarak 12. dakikada farkı 11 sayıya (29-18) çıkardı. Konuk ekip, Wood ve Jones ile 14. dakikada farkı 3 sayıya (31-28) indirse de TOFAŞ, kaybettiği ritmini tekrar yakaladı, Mejia ve Barış Ermiş'in sayılarıyla soyunma odasına 44-37 önde gitti.

Üçüncü periyotta skor üstünlüğünü iyi değerlendiren TOFAŞ, hücumda da sabırlı bir şekilde set oyunlarını oynayınca Mejia, Crocker ve Owens ile üst üste sayılar buldu ve 12-0'lık seriyle 25. dakikada farkı 17'ye (58-41) çıkardı. İzmir temsilcisi, Kennedy ve Jones ile farkı azaltmaya çalışsa da TOFAŞ, son periyoda 69-58 üstün girdi. Final çeyreğinde rakibinin skorda geri gelmesine izin vermeyen TOFAŞ, karşılaşmadan 94-75 galip ayrıldı.

TOFAŞ: Morgan 14, Crocker 16, Mejia 14, Henry 15, Owens 15, Barış Ermiş 2, Yiğit Arslan 5, Çağatay Afşar, Efe Beşok, Mert Konuk, Kadji 11, Muhsin Yaşar 2
Pınar Karşıyaka: Waters 11, Banic 11, Kennedy 8, Jones 28, Erdi Gülaslan, Allen 4, Metin Türen 3, Akif Egemen Güven 2, Wood 6, Alp Karahan, Görkem Doğan 2

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Dünya çocukları 26.kez Karşıyaka’ya geliyor
Sonraki Haber Turgay Büyükkarcı: Çok güçlü geri döneceğiz

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?