ANA SAYFA > SPOR > Pınar Karşıyaka, Büyükçekmece’de boğuldu

Pınar Karşıyaka, Büyükçekmece’de boğuldu

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
 Pınar Karşıyaka, Büyükçekmece’de boğuldu

Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi'nin 7. Haftasında deplasmanda Demir İnşaat Büyükçekmece ile karşılaşan Pınar Karşıyaka maçı 77-70 kaybetti ve ligin son sıralarında kaldı. Bu sonuçla Pınar Karşıyaka 7. Maçında 6. mağlubiyetini yaşadı.

Karşılıklı basketlerle başlayan karşılaşmanın ilk periyodunu 17-15 üstün geçen Demir İnşaat Büyükçekmece, soyunma odasına da 35-33 önde gitti.
Üçüncü çeyrekte Pınar Karşıyaka özellikle Kennedy ile sayılar bulurken, Demir İnşaat Büyükçekmece ise periyodun son bölümünde Kairys ile etkili oldu. Maçın 26. dakikasını 45-39 geride geçen Demir İnşaat Büyükçekmece, 10-0'lık seri yakalayarak final periyoduna 49-45 üstün girdi.
Dördüncü periyotta da hız kesmeyen Demir İnşaat Büyükmece, Simpson'ın 36. dakikada attığı sayılarla farkı çift hanelere çıkardı: 64-54. Pınar Karşıyaka, Wood, Jones ve Metin Türen'in kazandırdığı basketlerle 10-0'lık seri yakaladı ve 38. dakikada beraberliği sağladı: 64-64. Kalan bölümde Wright ve Walker ile 3 sayı çizgisinin gerisinden kritik basketler kaydeden Demir İnşaat Büyükçekmece, karşılaşmadan 77-70 galip ayrıldı.

Salon: Gazanfer Bilge Spor Salonu
Hakemler: Emin Moğulkoç, Ahmet Ersan Ergüler, Özge Şentürk
Demir İnşaat Büyükçekmece: Walker 20, Wright 21, Oğulcan Baykan, Kairys 11, Moldoveanu 3, Burak Can Yıldızlı 7, Merthan Mutlu, Simpson 8, Stojanovski 7
Pınar Karşıyaka: Berk Uğurlu 7, Alp Karahan 4, Jones 22, Görkem Doğan 2, Wood 6, Akif Egemen Güven 5, Kennedy 14, Metin Türen 10
1. Periyot: 17-15
Devre: 35-33
3. Periyot: 49-45

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Basketbol A Milli Takımına Pınar Karşıyaka'dan 3 oyuncu alındı
Sonraki Haber Karşıyaka'nın kapalı yüzme havuzu resmen açıldı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?